Zloty i Spoty - 2007 Zlot Mitsubishi STRYKOW Watek Organizacyjny
Anonymous - 26-06-2007, 21:49
ykhm - skonfundowało mnie troszki - stąd pytanie. Na forum jestem zielony jak ogórek - bo od niedawna. Zrobiłem wpłatę na domek, na liście jestem - ale jak komus zająłem miejsce to głupio ... Więc chciałbym potwierdzić rezerwcję, bo jak mi rodzina zacznie kręcić nosem - to mógłbym zaoferować Komuś miejsce.
Anonymous - 27-06-2007, 00:07
Grześku napisał/a: | cns80 napisał/a: | Czy ma ktoś wolne miejsce w domku, bo u Grześka już zajęte. |
No cóż - zapisy na miejsca były w ubiegłym roku
Smoczka napisał/a: | Co do domku - też mam taki sam problem jak cns80 |
ale czasami robimy wyjątki |
Oj Grześku, Grześku - nie nie rób kobiecie płonnych nadziei skoro jest Was tam doborowa męska czwórka zapisana.
Doszłam do wniosku, że wezmę sama mały domek i podzielę się miejscami z chętnymi. (płci obojga ). Albo przywiozę jakichś 2 dzielnych ratowników z północno- wschodnich rubieży.
Mykus napisał/a: | Zrobiłem wpłatę na domek, na liście jestem - ale jak komus zająłem miejsce to głupio ... |
A niby czemu Ci głupio? Kto zadbał o siebie ten ma i już.
Anonymous - 27-06-2007, 00:39
Łoki to wychodzi na to, że mam 1 wolne miejsce. Jak młodego nie oderwę od sieci to 2
Anonymous - 01-07-2007, 17:41
Witam
Czy ktoś mógłby mi powiedzieć , czy są jeszcze jakieś wolne pokoje na zlocie , a jak nie to czy jest tam jakiś kemping ?
Jestem nowy na foru ale chcę pokazać się na zlocie
cns80 - 02-07-2007, 11:55
To jak ? Do kogo mógłbym ewentualnie się dołączyć ???
yaro1976 - 02-07-2007, 12:09
pablo napisał/a: | Witam
Czy ktoś mógłby mi powiedzieć , czy są jeszcze jakieś wolne pokoje na zlocie , a jak nie to czy jest tam jakiś kemping ?
Jestem nowy na foru ale chcę pokazać się na zlocie |
Witam, zaglądnij TU , tam masz w miarę aktualną listę wolnych jeszcze pokoi.
Pzdr
yaro
piwkotom - 04-07-2007, 20:47
Niniejszym chcialbym oficjalnie uspokoic i poinformowac, iz bedziemy mieli na Zlocie pokaz ratownictwa medycznego, odbedzie sie w trakcie "gier, zabaw i konkursow", mysle ze w kilku turach, poniewaz "gry, zabawy i konkursy" beda "przechodnie", czyli odbywac sie beda jednoczesnie w kilku miejscach.
Pokaz bedziemy mieli dzieki Pythonowi, ktory po ciezkiej i dramatycznej dogrywce (krew lala sie strumieniem ale, ze to: lekarz i ratownik, to dali sobie rade ).
Smoczka, dziekujemy za zaangazowanie i dobre checi ale nie bedziemy musieli juz fatygowac Twoich znajomych specjalnie z tego powodu, co nie znaczy ze nie mozesz ich zabrac na Zlot Pzdr
cns80 - 05-07-2007, 09:40
No dobra. Ponieważnie mogę się ni groma zorientować kto? co? z kim? za co? i na co? to zrobię tak:
Zapłacę za 1 osobę (czyli za siebie) za dwa noclegi w najtańszym wariancie czyli łącznie 2 x 25 zł + 10 zł = 60 zł.
Proszę kogoś kto czuwa nad listą domków, żeby mi podał kontakty do osób, które nie mają kompletu w swoim domku, a ja zapytam czy mnie przyjmą. yaro1976, czy możesz mi pomóc w tej sprawie ???
yaro1976 - 05-07-2007, 10:52
cns80 napisał/a: | No dobra. Ponieważnie mogę się ni groma zorientować kto? co? z kim? za co? i na co? to zrobię tak:
Zapłacę za 1 osobę (czyli za siebie) za dwa noclegi w najtańszym wariancie czyli łącznie 2 x 25 zł + 10 zł = 60 zł.
Proszę kogoś kto czuwa nad listą domków, żeby mi podał kontakty do osób, które nie mają kompletu w swoim domku, a ja zapytam czy mnie przyjmą. yaro1976, czy możesz mi pomóc w tej sprawie ??? |
Oczywiście jak najbardziej, zapraszam na PW.
pzdr
yaro
Chooper - 05-07-2007, 21:06
yaro1976, mam prośbe podeślij mi emailem twój nr telefonu albo przez PW, bo dowiedziałem się o te kwaterki agro jakby co
novy - 06-07-2007, 00:17
Witam,
Z mila checia przyjade na zlot. Czy znajdzie sie pokoj 2 osobowy dla mnie i piekniejszej polowy??
Pozdrawiam
Adaho_krak - 06-07-2007, 00:20
novy, tu masz aktualną liste http://www.mitsubishi-gra...pic.php?t=11626 pisz na PW do Yaro1976, on się zajmuje rezerwacją i opłatami związanymi z kwaterami
Anonymous - 08-07-2007, 12:45
Mam takie małe pytanko, czy jest jakiś warunek aby wziąść udział w zlocie? Wiem że ipreza ma trwać parę dni, niestety na całym zostać nie moge(praca ) a chcaiłem wpaść na jeden cały dzień czy musiałbym wpłacić jakąś składke?
Cezar - 08-07-2007, 12:48
mario23, nie ma zadnych warunkow i nic nie musisz placic
Anonymous - 08-07-2007, 15:21
No to macie kolejnego uczestnika
|
|
|