To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - ZLOT W STRYKOWIE - nasze odczucia i wrażenia

karolgt - 27-08-2007, 14:00

Rafal_Szczecin napisał/a:
Tybek napisał/a:
Jazda testowa w której pan instruktor mi ciągle sprzęgło wciskał wrrrrrr

heh mi robil dokladnie to samo :( chcialem sobie wejsc w poslizg tylkiem, skrecam kierownice, odbijam chce wcisnac gaz, patrze a tu gosc trzyma sprzeglo

aa to dlatego mnie obrocilo :P

Aga - 27-08-2007, 14:08

NRQ napisał/a:
Nie pozostaje mi nic innego jak samemu zadomowić się na forum :)

serdecznie zapraszamy :)
do szczerych wypowiedzi :)
nie martw się: to tylko tak wygląda w tym temacie, ale tu naprawdę można się szczerze wypowiadać :badgrin: :badgrin:

acha, przypomniało mi się coś:
co to było z tą wodą, że nie można było się w niej kąpać?
podobno podpisywało się jakieś oswiadczenia w tej sprawie
my wjechaliśmy boczną bramą i nic nie podpisywaliśmy

szkoda, bo Julek tak bardzo chciał się kąpać......

Bartek - 27-08-2007, 14:13

Tera ja, krótko i na temat.....

Było więcej niż dobrze, w mojej sytuacji, gdzie zabawa wogóle nie wchodziła w grę.

Wielkie brawa i szacunek dla organizatorów, poznałem wiele osób osobiście (nie tylko za pośrednictwem drutów), poznałem wielu wspaniałych ludzi. Organizacja takiej imprezy to wielka sztuka, nie ma imprez, na których wszyscy są w 100% zadowoleni, ale myślę, że na tej odsetek pozytywnych wrażeń był zdecydowanie większy niż na innych.

BRAWO Mitsułodziaki

Potek - 27-08-2007, 14:18

Aga napisał/a:
co to było z tą wodą, że nie można było się w niej kąpać?
podobno podpisywało się jakieś oswiadczenia w tej sprawie

Woda nie była badana przez sanepid i nie było ratownika. Oświadczenia podpisywaliśmy o tym że jeśli będziemy się kąpać to na własną odpowiedzialność.

Anonymous - 27-08-2007, 14:19

A ja dalej na zlocie,,,,,,, tz na odlocie hehe,, ale misio juz po liftingu pastą polerską, śladu nie ma po offroadzie
Rafal_Szczecin - 27-08-2007, 14:19

Potek napisał/a:
Woda nie była badana przez sanepid i nie było ratownika. Oświadczenia podpisywaliśmy o tym że jeśli będziemy się kąpać to na własną odpowiedzialność.

uch a ja juz myslalem ze zyruje komus kredyt ;) i to calkiem niezly, wkoncu tylu zyrantow sie podpisalo przede mna ;) :twisted: :D

Grześku - 27-08-2007, 14:21

Aga napisał/a:
zauważ, że jeszcze nikogo nie nazwałam "po imieniu" i nie zamierzam (posiadam wrodzonom kulture osobistom)

Aga napisał/a:
nie krytykujemy poszczególnych uczestników (oprócz Boreckiego :evil: )

zauważ że już to zrobiłaś. Kurcze - jak ktoś nie był na zlocie to czytając Twoje posty pomyśli że było niefajnie i ogólnie rzecz biorąc "zimno". Daj sobie już spokój, jak czujesz się niedopieszczona to następnym razem przyjedź z własnym basenem. I kaczką.

To był super zlot, szkoda że te 3 dni minęły jak 3 godziny. Wielkie DZIĘKI dla organizatorów.

Chooper - 27-08-2007, 14:22

Rafal_Szczecin napisał/a:
uch a ja juz myslalem ze zyruje komus kredyt ;) i to calkiem niezly, wkoncu tylu zyrantow sie podpisalo przede mna ;) :twisted: :D

no dla mnie ;) jutro jadę podpisywać umowe kupna małej willi w Konstancinie :D przy tylu zyrantach to witali mnie jak sułtana Burneii :P

Anonymous - 27-08-2007, 14:35

Axer napisał/a:
ale misio juz po liftingu pastą polerską, śladu nie ma po offroadzie

No.. twoje autko wracalo z offroadu za mna i pewnie zachaczylo o ten sam krzaczor :evil:

Tez od rana wzialem sie za polerke ;) Wczoraj na predce kupowalem polerke i wybralem jakis wosk niemiecki... Teraz wyglada ladniej niz przed offradem :D no.. prawie ;)

Wrazenia nadal swiszcza w glowie... szkoda, ze aparatu zapomnielismy :(

Aga - 27-08-2007, 14:37

Grześku napisał/a:
Kurcze - jak ktoś nie był na zlocie to czytając Twoje posty pomyśli że było niefajnie i ogólnie rzecz biorąc "zimno".

o rany, ale ostro, podoba mi się :badgrin:
poczułam się obrażona (przez tę kaczkę) i proszę dać temu panu RB :badgrin:

a poważnie
jesteś kolejną osobą, która z upodobaniem wyciąga tylko negatywy z cudzych wypowiedzi

w moich wypowiedziach jest mnóstwo pochwał i ci, którzy potrafią czytać to je dostrzegli :badgrin:

ale życie nie składa sie tylko z pochwał, wiesz?
i nigdy nie jest tak super, żeby w przyszłym roku nie mogło być lepiej :)

i po to ten temat

aby podziękować oraz aby napisać uwagi na przyszłość

no i doczekałam się :badgrin:
tylko argumenty cieniutkie, zaprzeczają temu czemu służy forum, postaraj się bardziej Arek
ale mimo wszystko, dzięki :badgrin:

mam tylko nadzieję, że takie śmieszne posunięcia nie zniechęcą innych do szczerych wypowiedzi na forum, a nie tylko do lizania innym tyłów .....

zapraszam

Anonymous - 27-08-2007, 15:18

Ja ci dam odpowiedź.

[edit by Hubeeert]

Kaśka. :mrgreen:

[ Komentarz dodany przez: Hubeeert: 27-08-2007, 15:54 ]
Edytowalem wypowiedz z konta Bartka.

arekp ma moje pelne poparcie.

Pozdrawiam

arekp - 27-08-2007, 15:20

Informuje, ze Aga jako pierwsza otrzymala ostrzezenie.

Prosze o nie podgrzewanie tematu personalnymi jazdami - niezaleznie czy z wymiana nicka czy nie. To maja byc odczucia i wrazenia poszczegolnych uczestnikow zlotu a nie niekonczaca sie dyskusja na ten sam temat.

Grzesku, prosze o nie kontynuowanie tematu zwiazanego z zastrzezeniami Agi co do calego zlotu, bo przychyle sie do propozycji tych, ktorzy juz wczesniej w tym watku pisali o ostrzezeniach ale powstrzymywali sie dluzej niz ja.

Czekamy na kolejne opisy wrazen po zlocie :)

Aga - 27-08-2007, 15:42

OK, spowrotem siedzę na krześle i jakoś udaje mi się trafić w klawisze :p

przypomniałam sobie coś o czym tu jeszcze nikt nie pisał:

HYMN

Mitsumaniaki mają świetny hymn
czy jest gdzieś dostępny w sieci i można go ściągnąć?

arekp - 27-08-2007, 15:47

Hymn znajduje sie tutaj
Aga - 27-08-2007, 15:50

dzieki wielkie