Zloty i Spoty - ZLOT W STRYKOWIE - nasze odczucia i wrażenia
karolgt - 27-08-2007, 14:00
Rafal_Szczecin napisał/a: | Tybek napisał/a: | Jazda testowa w której pan instruktor mi ciągle sprzęgło wciskał wrrrrrr |
heh mi robil dokladnie to samo chcialem sobie wejsc w poslizg tylkiem, skrecam kierownice, odbijam chce wcisnac gaz, patrze a tu gosc trzyma sprzeglo |
aa to dlatego mnie obrocilo
Aga - 27-08-2007, 14:08
NRQ napisał/a: | Nie pozostaje mi nic innego jak samemu zadomowić się na forum |
serdecznie zapraszamy
do szczerych wypowiedzi
nie martw się: to tylko tak wygląda w tym temacie, ale tu naprawdę można się szczerze wypowiadać
acha, przypomniało mi się coś:
co to było z tą wodą, że nie można było się w niej kąpać?
podobno podpisywało się jakieś oswiadczenia w tej sprawie
my wjechaliśmy boczną bramą i nic nie podpisywaliśmy
szkoda, bo Julek tak bardzo chciał się kąpać......
Bartek - 27-08-2007, 14:13
Tera ja, krótko i na temat.....
Było więcej niż dobrze, w mojej sytuacji, gdzie zabawa wogóle nie wchodziła w grę.
Wielkie brawa i szacunek dla organizatorów, poznałem wiele osób osobiście (nie tylko za pośrednictwem drutów), poznałem wielu wspaniałych ludzi. Organizacja takiej imprezy to wielka sztuka, nie ma imprez, na których wszyscy są w 100% zadowoleni, ale myślę, że na tej odsetek pozytywnych wrażeń był zdecydowanie większy niż na innych.
BRAWO Mitsułodziaki
Potek - 27-08-2007, 14:18
Aga napisał/a: | co to było z tą wodą, że nie można było się w niej kąpać?
podobno podpisywało się jakieś oswiadczenia w tej sprawie |
Woda nie była badana przez sanepid i nie było ratownika. Oświadczenia podpisywaliśmy o tym że jeśli będziemy się kąpać to na własną odpowiedzialność.
Anonymous - 27-08-2007, 14:19
A ja dalej na zlocie,,,,,,, tz na odlocie hehe,, ale misio juz po liftingu pastą polerską, śladu nie ma po offroadzie
Rafal_Szczecin - 27-08-2007, 14:19
Potek napisał/a: | Woda nie była badana przez sanepid i nie było ratownika. Oświadczenia podpisywaliśmy o tym że jeśli będziemy się kąpać to na własną odpowiedzialność. |
uch a ja juz myslalem ze zyruje komus kredyt i to calkiem niezly, wkoncu tylu zyrantow sie podpisalo przede mna
Grześku - 27-08-2007, 14:21
Aga napisał/a: | zauważ, że jeszcze nikogo nie nazwałam "po imieniu" i nie zamierzam (posiadam wrodzonom kulture osobistom)
|
Aga napisał/a: | nie krytykujemy poszczególnych uczestników (oprócz Boreckiego ) |
zauważ że już to zrobiłaś. Kurcze - jak ktoś nie był na zlocie to czytając Twoje posty pomyśli że było niefajnie i ogólnie rzecz biorąc "zimno". Daj sobie już spokój, jak czujesz się niedopieszczona to następnym razem przyjedź z własnym basenem. I kaczką.
To był super zlot, szkoda że te 3 dni minęły jak 3 godziny. Wielkie DZIĘKI dla organizatorów.
Chooper - 27-08-2007, 14:22
Rafal_Szczecin napisał/a: | uch a ja juz myslalem ze zyruje komus kredyt i to calkiem niezly, wkoncu tylu zyrantow sie podpisalo przede mna |
no dla mnie jutro jadę podpisywać umowe kupna małej willi w Konstancinie przy tylu zyrantach to witali mnie jak sułtana Burneii
Anonymous - 27-08-2007, 14:35
Axer napisał/a: | ale misio juz po liftingu pastą polerską, śladu nie ma po offroadzie |
No.. twoje autko wracalo z offroadu za mna i pewnie zachaczylo o ten sam krzaczor
Tez od rana wzialem sie za polerke Wczoraj na predce kupowalem polerke i wybralem jakis wosk niemiecki... Teraz wyglada ladniej niz przed offradem no.. prawie
Wrazenia nadal swiszcza w glowie... szkoda, ze aparatu zapomnielismy
Aga - 27-08-2007, 14:37
Grześku napisał/a: | Kurcze - jak ktoś nie był na zlocie to czytając Twoje posty pomyśli że było niefajnie i ogólnie rzecz biorąc "zimno". |
o rany, ale ostro, podoba mi się
poczułam się obrażona (przez tę kaczkę) i proszę dać temu panu RB
a poważnie
jesteś kolejną osobą, która z upodobaniem wyciąga tylko negatywy z cudzych wypowiedzi
w moich wypowiedziach jest mnóstwo pochwał i ci, którzy potrafią czytać to je dostrzegli
ale życie nie składa sie tylko z pochwał, wiesz?
i nigdy nie jest tak super, żeby w przyszłym roku nie mogło być lepiej
i po to ten temat
aby podziękować oraz aby napisać uwagi na przyszłość
no i doczekałam się
tylko argumenty cieniutkie, zaprzeczają temu czemu służy forum, postaraj się bardziej Arek
ale mimo wszystko, dzięki
mam tylko nadzieję, że takie śmieszne posunięcia nie zniechęcą innych do szczerych wypowiedzi na forum, a nie tylko do lizania innym tyłów .....
zapraszam
Anonymous - 27-08-2007, 15:18
Ja ci dam odpowiedź.
[edit by Hubeeert]
Kaśka.
[ Komentarz dodany przez: Hubeeert: 27-08-2007, 15:54 ]
Edytowalem wypowiedz z konta Bartka.
arekp ma moje pelne poparcie.
Pozdrawiam
arekp - 27-08-2007, 15:20
Informuje, ze Aga jako pierwsza otrzymala ostrzezenie.
Prosze o nie podgrzewanie tematu personalnymi jazdami - niezaleznie czy z wymiana nicka czy nie. To maja byc odczucia i wrazenia poszczegolnych uczestnikow zlotu a nie niekonczaca sie dyskusja na ten sam temat.
Grzesku, prosze o nie kontynuowanie tematu zwiazanego z zastrzezeniami Agi co do calego zlotu, bo przychyle sie do propozycji tych, ktorzy juz wczesniej w tym watku pisali o ostrzezeniach ale powstrzymywali sie dluzej niz ja.
Czekamy na kolejne opisy wrazen po zlocie
Aga - 27-08-2007, 15:42
OK, spowrotem siedzę na krześle i jakoś udaje mi się trafić w klawisze
przypomniałam sobie coś o czym tu jeszcze nikt nie pisał:
HYMN
Mitsumaniaki mają świetny hymn
czy jest gdzieś dostępny w sieci i można go ściągnąć?
arekp - 27-08-2007, 15:47
Hymn znajduje sie tutaj
Aga - 27-08-2007, 15:50
dzieki wielkie
|
|
|