Zloty i Spoty - 2007 Zlot Mitsubishi STRYKOW Watek Organizacyjny
Anonymous - 07-08-2007, 23:12
Witojcie!!! Wlaśnie się zarejstrowałem na forum i jestem zielony jak cebulka jesli chodzi o to, co się tu dzieje, ale każdy kiedyś to przechodził więc proszę o wybaczenie i pomoc jak coś będzie nie tak! Chcę przyjechać na zlot do Strykowa z przyczepą campingową i mam kilka pytań: czy znajdzie się miejsce, co z podłączeniem do pradu, co z WC i prysznicem, jakie koszty (2osoby+2 jamniki), proszę o adres ośrodka, z kim się kontaktować w tych sprawach??? Z góry dziękuję pięknie za pomoc i pozdrawiam!!!
Anonymous - 10-08-2007, 18:43
czolem Jacku. dobrze ze wreszcie jestes na forum,witamy. odnosnie domkow i miejsca to najlepiej chyba kontaktowac sie z yaro1978 wysylajac zapytanie na pw.
troche info jest tutaj
a odnosnie dojazdu i programu TU
w poscie piwkotom'a
pozdro
yaro1976 - 13-08-2007, 10:08
Jacuś napisał/a: | Witojcie!!! Wlaśnie się zarejstrowałem na forum i jestem zielony jak cebulka jesli chodzi o to, co się tu dzieje, ale każdy kiedyś to przechodził więc proszę o wybaczenie i pomoc jak coś będzie nie tak! Chcę przyjechać na zlot do Strykowa z przyczepą campingową i mam kilka pytań: czy znajdzie się miejsce, co z podłączeniem do pradu, co z WC i prysznicem, jakie koszty (2osoby+2 jamniki), proszę o adres ośrodka, z kim się kontaktować w tych sprawach??? Z góry dziękuję pięknie za pomoc i pozdrawiam!!! |
Jacuś na twoje pytania odpowiedziałem TU , adres i mapke dojazdu znajdziesz na www.cesarka.pl
pozdrawiam
yaro1976
novy - 19-08-2007, 21:51
A jeśli przyjade w piątek to da rade zabookować sobie miejsce do spania z biegu??
piwkotom - 19-08-2007, 22:01
Tak. Tylko daj Yarowi info na PW.
Hubeeert - 19-08-2007, 22:06
przylaczam sie do pytania. Wiem, ze bede na 100%. Z Miskiem na 99% . Tyle, ze nie rezerwowalem nic do tej pory niestety... yaro - wyslalem zapytanie na GG
Pozdrawiam
Anonymous - 19-08-2007, 23:17 Temat postu: Odnosnie Zlotu Szanowni Koledzy i Kolezanki.
Pragne potwierdzic swoja obecnosc na zlocie ktory odbedzie sie w Łodzi.
Niestety nie przyjade Misiem bo go nie mam (powod bedzie opisany na forum lodzkim), ale
na pewno przyjade autobusem (niestety).
Ale na pewno bede i zycze wszystkim udanej imprezy a organizatorom
sukcesow w podnoszeniu prestizu imprezy.
Pozdrawiam
Gene - 20-08-2007, 09:47
Ja troche z innej strony. Czy osrodek Cesarka pomiesci na swoim parkingu 150 aut?
akbi - 20-08-2007, 09:49
Gene napisał/a: | Ja troche z innej strony. Czy osrodek Cesarka pomiesci na swoim parkingu 150 aut? |
TUTAJ masz trochę na ten temat
Gene - 20-08-2007, 09:55
taa czytalem... nie wyglada to zachecajaco
miczon - 20-08-2007, 10:40
Ja też mam pytanko:
Mój znajomy, który od niedawna jest szczęśliwym posiadaczem PajeroSport, ma ochotę się wybrac na zlot. Problem polega na tym, że dopiero w czwartek/piątek (23-24) będzie wiedział, czy mu się uda... W związku z tym pytanie: czy znajdzie jeszcze jakąś kwaterę w dniu zlotu, czy musi ją wczesniej bukować nie wiedząc czy przyjedzie?
Przyjadą we dwoje, z żoną.
Gene - 20-08-2007, 12:24
Jak ma Sporta to i w aucie moga spac.
miczon - 20-08-2007, 12:49
Gene napisał/a: | Jak ma Sporta to i w aucie moga spac. |
W ostateczności biorą taką mozliwość pod uwagę
Gene - 20-08-2007, 13:03
Nie wiem jak tam jest, czy sa lazienki i natryski ogolnodostepne ale jesli nie bedzie to spokojnie moga sie u nas w pokojowej lazience po nocce w aucie ogarnac czy umyc. Damy rade
Anonymous - 21-08-2007, 18:42
Mam pytanie.Mamy zarezerwowany domek.Jak przyjedziemy w piątek wieczorem to mamy zgłaszać się do recepcji i powiedzieć że na zlot tak?Kaśka.
|
|
|