Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Najlepsze auta wg polskich kobiet
Autor Wiadomość
Meteo
[Usunięty]

Wysłany: 18-12-2006, 17:16   Najlepsze auta wg polskich kobiet

Ogłoszono wyniki pierwszej edycji konkursu "Kobiecy Samochód Roku 2006" zorganizowanego przez magazyn "Twój Styl".

Nagrody przyznano w trzech kategoriach: auto prestiżowe, miejskie i rodzinne. W skład jury weszły Jolanta Fraszyńska, Ilona Łepkowska, Anna Mucha, Agnieszka Litorowicz-Siegert (odpowiedzialna za rubrykę Autoportret) i redaktor naczelna magazynu Jolanta Pieńkowska. Dodatkowo przyznano również nagrodę dla najlepszego kobiecego auta roku 2006, które wybrane zostało przez czytelniczki drogą sms-ową.

Tytuł najlepszego auta miejskiego zdobyło Suzuki SX4. Najbardziej prestiżowym samochodem wybrano Citroena C6, za najlepsze auto rodzinne uznano zaś Forda S-MAX. "Kobiecym Samochodem Roku 2006" została Toyota RAV4.

I co Panowie powiedza na wybor Pan ? :wink:

Jackie 
Mitsumaniak
Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 18-12-2006, 17:24   

Meteo napisał/a:
"Kobiecym Samochodem Roku 2006" została Toyota RAV4.

Dlaczego mnie to nie dziwi???? ;) :mrgreen:

Robson86 
Forumowicz
Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Wysłany: 18-12-2006, 17:30   

...a Outlander jest dla mezczyzn :mrgreen: :mrgreen:
co do reszty to sie nie bede wypowiadal...skoro akurat te sie podobaja kobietom... :wink: :wink:
pozdroo

misia27 
Mitsumaniak
KRÓLOWA MANHATTAŃSKA

Auto: Colt 1,5 glxi '91 4G15
Wysłany: 18-12-2006, 21:41   

wniosek jeden-zadna z pan w jury nie jest mitsufanka...nie wiedza co traca..ale coz ich wybor...

17 czerwca 2011r.- impreza urodzinowa z okazji 20-tych urodzin Mitsusia :D

wlad
[Usunięty]

Wysłany: 19-12-2006, 07:47   

no i zadna z pan w jury nie jest niestety polska kobieta-wszystkie to gwiazdy,wiec tytul w/g mnie jest troszke naciagany.lepiej brzmialoby -najlepsze auto w/g kobiecych gwiazd.chyba ze w przyszlej edycji zgarna jakas prosto z ulicy...
ogladalem wczoraj relacje z uroczystosci i ZADNA z pan jurorek jako jednego z wielu kryteriow wyboru nie podala ceny,wiec dla mnie dzieje sie to na jakiejs innej galaktyce,a nie w polsce.

Robert Bryl
[Usunięty]

Wysłany: 19-12-2006, 08:35   

wlad napisał/a:

ogladalem wczoraj relacje z uroczystosci i ZADNA z pan jurorek jako jednego z wielu kryteriow wyboru nie podala ceny,wiec dla mnie dzieje sie to na jakiejs innej galaktyce,a nie w polsce.

Ale tam nie było kategorii tanie dobre auto... (dlaczego tanie wina....) IMO kryterium ceny jest przy tych kategoriach jakie wystepowały w konkursie jawnym kretynizmem. Tanie auto prestiżowe... piekne, to sie nazywa 20 letni folkswagen passat :-)
Ja uważam, że Lancer jest o niebo lepszym autem niz Lacetti, ale oczywiście Lacetti wybieram jaki najlepszy kompakt, bo... A sorry, w sumie Logana to tez prawie kompakt (na wielkość...). Z Loganem Lancer nie ma najmniejszych szans. W kategorii cena.

Tu nie chodzi o poradnik jak tanio i szybko ugotowac zupę nie posiadając nic oprócz wody. Konkursy są projekcjami swego rodzaju marzeń i fascynacji. Co jest tańsze to sobie sprawdzisz w cennikach... promocja i marketing konkursowy jest jakgdyby nieco inny niz ten operujący pojęciem "tani"...

Po prostu może czas się tym przestac przejmowac i przyjać ze to nie sa werdykty kreoawane przez normalnych chlebkozjadaczy dla innych normalnych chlebkozjadaczy ale jest to cos dla ludzi o mocno wyższych możliwościach finansowych niż większośc z nas :-) Albo dla chccych za takich być uważanymi :D

A swoja droga niektóre werdykty mnie zadziwiły...
C6 jako najlepsze auto prestiżowe... IMO C6 pięknym autem jest, ale to jest prestiż niszowosci i swego rodzaju 'awangardy' - patrzcie ja mimo wszystko jeżdżę czyms takim co specjalnie funkcjonalne nie jest ale jakze inne... IMO dośc nietradycyjne rozumienie prestizu, w sumie dla mnie dośc odświezające w stosunku do prestizu ze sznytem czarnego BMW... Mimo wszystko jednak wiecej w tym chyba zabiegów marketingowych Citroen Polska niż jakichkolwiek realiów..

Pzdrw.

Fido__
[Usunięty]

Wysłany: 19-12-2006, 13:03   

Mnie też jakoś to nie dziwi. Ale swoją drogą babeczki ładnie wyglądają w RAV'ce mimo, że to toyota.

Meteo
[Usunięty]

Wysłany: 19-12-2006, 15:36   

Fido__ napisał/a:
Mnie też jakoś to nie dziwi. Ale swoją drogą babeczki ładnie wyglądają w RAV'ce mimo, że to toyota.

masz Racje Fido - babeczki pasuja do RAV-ki :D i ze to auto wygralo wcale mnie nie dziwi

Robson86 
Forumowicz
Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Wysłany: 19-12-2006, 19:00   

...ale ze zadnej beemy albo merca czy mini nie bylo :shock: :shock: :shock:

wlad
[Usunięty]

Wysłany: 19-12-2006, 21:02   

Robert Bryl napisał/a:
wlad napisał/a:

Ale tam nie było kategorii tanie dobre auto... (dlaczego tanie wina....) IMO kryterium ceny jest przy tych kategoriach jakie wystepowały w konkursie jawnym kretynizmem. Tanie auto prestiżowe... piekne, to sie nazywa 20 letni folkswagen passat :-

Tu nie chodzi o poradnik jak tanio i szybko ugotowac zupę nie posiadając nic oprócz wody. Konkursy są projekcjami swego rodzaju marzeń i fascynacji. Co jest tańsze to sobie sprawdzisz w cennikach... promocja i marketing konkursowy jest jakgdyby nieco inny niz ten operujący pojęciem "tani"...

Po prostu może czas się tym przestac przejmowac i przyjać ze to nie sa werdykty kreoawane przez normalnych chlebkozjadaczy dla innych normalnych chlebkozjadaczy ale jest to cos dla ludzi o mocno wyższych możliwościach finansowych niż większośc z nas :-) Albo dla chccych za takich być uważanymi :D

Pzdrw.

ja oczywiscie wiem,ze nie bylo takiej kategorii.chodzi mi o to,ze np.p.fraszynska na pytanie co bierze pod uwage przy ocenie auta wymienila chyba 6 pozycji,ale nie znalazla sie tam cena...tak jak juz powiedzialem nie mam nic przeciwko takim konkursom,ale niech maja nazwe nawiazujaca do tematyki a nie totalnie mylaca.ktos czytajacy wyniki konkursu,a nie znajacy realiow polski moglby wysnuc wniosek,ze polska to kraina miodem i pieniedzmi plynaca...

skaja
[Usunięty]

Wysłany: 20-12-2006, 16:06   

Meteo napisał/a:
masz Racje Fido - babeczki pasuja do RAV-ki i ze to auto wygralo wcale mnie nie dziwi

moim zdaniem tesh to autko pasuje do kobiet :lol:

Odpowiedz do tematu