Moj popsuty samochod bo bez dachu |
Autor |
Wiadomość |
drum_n_bass1
Forumowicz Trzy Diamenty
Auto: Colt CJO 98r. 1.6 16v
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-09-2010, 16:23
|
|
|
Ile ta Hydrofobizacja cie wyniosła? Może wiesz czy by mi wypolerowali szybe przednia bo mam cala porysowana w bardzo małe ryski |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 09-09-2010, 09:02
|
|
|
drum_n_bass1 napisał/a: | Ile ta Hydrofobizacja cie wyniosła? |
usluga kosztuje 50zl
drum_n_bass1 napisał/a: | Może wiesz czy by mi wypolerowali szybe przednia bo mam cala porysowana w bardzo małe ryski |
mysle ze tak sa specjalne pasty polerskie. |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 24-11-2010, 22:59
|
|
|
dzis wkoncu udalo mi sie zaimpregnowac dach na zime i wkoncu przysiasc do neta i wystawic auto na sprzedaz, mozna je znalezdz na otomoto - dla zainteresowanych.
szkoda mi go troche ale tak jak to sie mowi "bez gwiazdy nie ma jazdy" tak ja mowie "bez 200KM nie ma jazdy" |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 146 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 7054 Skąd: Calish4nia
|
Wysłany: 24-11-2010, 23:16
|
|
|
arturro napisał/a: | "bez 200KM nie ma jazdy" |
a jak kupowales to mowilem, ze slabe, to ty - "nie, nie 160 tez wystarczy"
a ja ze nie wystarczy
a ty ciagle swoje |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 24-11-2010, 23:40
|
|
|
Matejko napisał/a: | a jak kupowales to mowilem, ze slabe, to ty - "nie, nie 160 tez wystarczy" |
wiesz pojecie wzgledne, jednemu starczy innemu nie po cari i A6, A4 bylo demonem szybkosci
problemem z cabrio jest jego ciezar choc nie powiem ze mozna sie nim sprawnie przemieszczac i nie trzeba manewru wyprzedzania odpowiednio wczesnie planowac.
np. golf wazy 1300kg i ma 210KM wiec zapiernicza jak szalony
cabrio wazy 1600kg i ma 168KM wiec jezdzi sprawnie
potrzebuje teraz auta ktore bedzie zasuwac konkretnie i tylko dlatego chce je sprzedac, jesli kupiec sie nie znajdzie dalej bede sie nim cieszyl jak do tej pory |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 146 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 7054 Skąd: Calish4nia
|
Wysłany: 26-11-2010, 01:35
|
|
|
arturro napisał/a: | wiesz pojecie wzgledne, |
taj wiem, i niby ze jak zwykle twoje ma byc na wierzchu |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 26-11-2010, 08:20
|
|
|
Matejko napisał/a: | taj wiem, i niby ze jak zwykle twoje ma byc na wierzchu |
wcale nie musi byc moje na wierzchu
poprostu tak jak chyba w tym temacie juz wczesniej pisalem 168KM to i tak sfera marzen 80% uzytkownikow polskich drog a tyle wystarczy aby sie sprawnie poruszac i szybciej od tych 80% dlatego domyslam sie ze te 80% uzytkownikow braloby w ciemno ta moc, mi poprostu przestalo wystarczac i jest jej za malo
dlatego nie stresuje sie ze sprzedaza tego auta bo jest naprawde super, nie mam innych powodow dla ktorych chcialbym je sprzedac, sprzedam - dobrze, nie sprzedam - jeszcze lepiej |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 04-02-2011, 20:10
|
|
|
aby temat nie umarl wrzucam informacje ze audi zapadlo tradycyjnie w sen zimowy (zawsze zapada w styczniu, lutym i marcu) a moim regularnym obecnie autem jest ten cud techniki
 |
|
|
|
 |
Muciek
Mitsumaniak Amnetyst Black
Auto: O2 FL
Pomógł: 3 razy Dołączył: 05 Paź 2010 Posty: 896 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 04-02-2011, 21:18
|
|
|
Jakże nowoczesny Hyundai Gratuluje |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 04-02-2011, 21:24
|
|
|
Muciek napisał/a: | Jakże nowoczesny Hyundai Gratuluje |
na szczescie sluzbowy ale jedna fajna rzecz ma tj. USB
aaa i jeszcze ma jedna fajna rzecz np. jak zlamiesz sobie paznokcia to struktura plastykow jest podobna do pilnika i mozna sobie tego paznokcia spilowac, bardzo przydatna sprawa. |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 26-01-2012, 14:26
|
|
|
no i cabrio sprzedane
a tak pozatym sorki panowie ze mnie tu nie ma ale ostatnio u mnie same zmiany, w sierpniu stan cywilny, w pracy stanowisko, w garazu auta, adres zamieszkania itd itd itd ale tak jak u terminatora: JA TU JESZCZE WROCE
wpadlem tylko na chwile by skopiowac zdjecia GTI (tez na sprzedaz) nie mam nawet czasu zrobic nowych nie wspominajac o wlaczenia prywatnego laptopa
pozdrawiam i do zobaczenia |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Pomógł: 89 razy Dołączył: 15 Kwi 2005 Posty: 9211 Skąd: s kątowni
|
Wysłany: 26-01-2012, 14:33