|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
wcieło mi swiatło wstecznego biegu |
Autor |
Wiadomość |
AJO
Nowy Forumowicz AJO
Auto: l 200 98
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-01-2012, 18:51 wcieło mi swiatło wstecznego biegu
|
|
|
witam wszystkich mam mały problem wcieło mi światło biegu wstecznego ,nie moge zlokalizować czujnika. obejżałem skrzynie od spodu i nic mi sie nie żuciło w oczy co by go przypominało żadnego bajeru od którego odchodzą jakiekolwiek kable.
jakieś kable są od góry ale nie jestem pewien czy to są od niego i jeżeli to czujnik czy muszę opuszczać całą skrzynie aby go wykęcić.
prubowałem również zerknąć odkręcając osłone lewarków ale nic z tego ciasno i nic nie widać
l-200 98 z góry dzięki za wskazówki |
|
|
|
 |
plecho1
Mitsumaniak
Auto: Laguna 3
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 583 razy Dołączył: 02 Sty 2010 Posty: 10313 Skąd: Świdnik
|
Wysłany: 28-01-2012, 19:55
|
|
|
Jeśli to coś co znalazłeś jest wkręcone w skrzynie i dochodzą do tego dwa kabelki to na pewno jest to ten czujnik - włącznik świateł wstecznych. Zdejmij z niego wtyczkę i zmostkuj w niej te dwa kable. Po włączeniu na zapłon światła powinny się zapalić. Jeśli się zapalą, to padł czujnik a jak nie to trzeba sprawdzić, czy na jednym z tych kabli będzie napięcie. |
|
|
|
 |
|
|