|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: robot 10-02-2007, 18:26 |
[CA5A 1.8] Nie odpala!!! |
Autor |
Wiadomość |
redlightradek [Usunięty]
|
Wysłany: 22-12-2006, 02:27
|
|
|
moj e mail redlightradek@gmx.de dzieki bardzo od 03.01. 2007 jestem w polsce zeby ktos z pojeciem zaja sie tym elektrycznym bajzlem jak macie jakiegos elektryka w poblizu gliwic to dajta prosze adres
[ Dodano: 03-01-2007, 17:59 ]
witam wszystkich!!!! na poczatek wszystkiego dobrego w nowym roku! moj niestety nie rozpocza sie zbyt dobrze. nie dojade autkiem do polski 2 dni temu zgasl mi na autostradze i juz wiecej nie odpalil nawet nie kreci rozrusznikiem tylko kopletnie sie blokuje. facet z adac powiedzial ze pompe wtryskowa szlag trafil, wykrecil mi swiece i cylinder rzeczywiscie caly byl zalany chlopaki TRAGEDIA jedyna nadzieja w nowym mechaniku (z polski chlopak to mam nadzieje ze cos potrafi ) bede sie meldowal zeby wam opowiedziec co tam wymyslil i czy cos udalo mu sie naprawic. aha jeszcze jedno pytanie jakbym potrzebowal jakichs czesci czy ktos z was moglby pomoc albo dac jakies namiary?? z gory dziekuje. wiecie co, ja to z tymi wszystkimi problemami to juz dawno powinienem byl sprzedac to autko ( juz od ok 4 miesiecy robi mi najrozniejsze problemy) ale jazda tym autem to ZAJEBISTA frajda (jak jest ok) dlatego niewazne co tam jest i ile bedzie trwalo jakos wszystko sie predzej czy pozniej naprawi (to jest moje motto noworoczne ) |
|
|
|
 |
|
|