Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Pożegnania
Autor Wiadomość
Forest
[Usunięty]

Wysłany: 04-02-2012, 00:15   

słoik, wsadzilem w silnik 2700zł. Zrobiłem remont kapitalny, włącznie z wymianąwału korbowego i 2ch korbowodów. Wszystkie uszczelki, panewki, popychacze itd....

Dziś, -23*C.....
Odpala od ręki i nie martwię się, że nie dojadę.

Także na 100% będziesz zadowolony.

słoik 
Mitsumaniak

Auto: MSS 2000 1,3
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 05-02-2012, 15:34   

mam nadzieję że silnik okaże się w 100% sprawny i posłuży jeszcze długi czas

manieklakmech
[Usunięty]

Wysłany: 20-02-2012, 11:05   

słoik powiem tyle Bardzo dobrze że przemyślałeś temat ponieważ nikt nie mógł Tobie niczego narzucić. Jest jedna prawda wiesz tu co masz tym bardziej ładując wiele kasy i mając zrobioną większość. Przerzuciłem w rok czasu kupę tzw "super" innych marek samochodów uwierz mi mitsu to mitsu. Przy sprowadzaniu ponad stu marek rocznie z UE wiem co mówię. Japończyki to były jedyne auta które żeby nie wiem co zawsze docierały na miejsce a Niemiec, Francuz nie zawsze:D:D. Mam mitsu które również stoi bo skrzynia jest droższa od auta lecz jeszcze trochę wiem co mam i kiedyś się uda że mój monster znowu ujrzy Polskie drogi:D:D:D:D POZDRAWIAM

słoik 
Mitsumaniak

Wysłany: 20-02-2012, 14:49   

Ja już w sobotę odbieram z Sosnowca swoje monstrum i w końcu odzyskam 4 kółka. Mam nadzieję że misiek mi już żadnego numeru nie od......
Moje nastawienie na sprzedaż zrodziła się w ogromnych nerwach bo padł mi w baaardzo dla mnie ważnych momentach kiedy jeździłem z dzieckiem do lekarza i na operację do Katowic. Oby to były moje ostatnie nieprzyjemne przygody z autkiem.

iza 
Mitsumaniak
IZABELA

Auto: mitsubishi colt,carisma
Wysłany: 21-02-2012, 23:55   

powiem tak TA MARKA COS W SOBIE MA mialam dwa miski potem fiescinke ale jednak misiek to misiek i te koniki ahhhh teraz sama tez mam problem z moim miskiem ale z pomoca PAMARA moze uda sie do rozwiazac :D

słoik 
Mitsumaniak

Wysłany: 27-02-2012, 10:55   

W sobotę po długim czasie i dużym zamieszaniu itp. odzyskałem miśka. Silniczek działa bez zarzutu, jedynie czujnik stukowy jest walnięty ale dogaduje się ze sprzedawcą silnika coby mi przysłał jakiś dobry i jestem na dobrej w drodze żeby się dogadać. Autko mi się w trasie odwdzięczyło bo ze względu że silnik był suchutki wracałem na benzynie i komputer pokazał spalanie 5,9 przy jeździe około 110. Można powiedzieć że wróciłem do normalności!! :D :D :D :D :D :D :D :D

Odpowiedz do tematu