|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: glina 16-05-2014, 10:42 |
Carisma '99 1,6+Gaz ,Nysa |
Autor |
Wiadomość |
MATTNATTS
Forumowicz
Auto: v6 ];->
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 26-02-2012, 20:04 Carisma '99 1,6+Gaz ,Nysa
|
|
|
Witam M-M.
Jestem z sąsiedniego forum Galanta ale mam do was prośbę:
moglibyście ocenić stan wystawionej Carismy(oczywiście na tyle ile da się to zrobić na podstawie zdjęć)?
Czy jest wam znane to auto.Tym autem jest zainteresowany mój kolega, ja osobiście orientuję się w Galach dlatego zwracam się do was...
Na co powinniśmy zwrócić uwagę w przypadku tego modelu?
 |
|
 |
tomicarisma
Forumowicz

Auto: CARISMA 1,6 '96 + LPG
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 6 razy Dołączył: 07 Wrz 2011 Posty: 192 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 01-03-2012, 00:43
|
|
|
Nikt nie odpisuje więc może ja pomogę choć trochę. Po pierwsze zwróć uwagę na wszystko na co zwraca się uwagę przy kupnie auta.
Jeśli chodzi o CARI to:
1. Główną bolączką jest skrzynia biegów. Zobacz jak chodzi przede wszystkim jedynkę i wsteczny. Mogą być wyrobione tulejki bądź już skrzynia:) sprawdź sprzęgło czy wysprzęgla.
2. Przedni zderzak bym zbadał bo coś mi się nie podoba jego spasowanie + spasowanie maski.
3. Słabe zdjęcie ale wydaje mi się, że lewy przód - od strony kierowcy był robiony. Jakoś dziwnie inny kolor (świeższa farba) obudowy McPerssona mi się wydaje. Sprawdź to.
4. Zobacz o co chodzi z tymi zderzakami - te przerysy, na których widać czarną farbę.
Na razie tyle. |
|
|
|
 |
|
|