|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Newsletter z Łódzkiego |
Autor |
Wiadomość |
Forest [Usunięty]
|
Wysłany: 22-02-2012, 23:55 Newsletter z Łódzkiego
|
|
|
Wpadłem na pomysł redagowania comiesięcznego newslettera dotyczącego wydarzeń w naszym regionie.
Będzie on dotyczył najważniejszych faktów z życia Łódzkiej części klubu, a rozsyłany będzie Mailowo....
Co wy na to?
Myślę, aby zamieszczać tam pytania dotyczące pomocy, relacje ze spotów regionalnych oraz informacje gdzie i kiedy się spotykamy.
O ile teraz w okresie zimowym nie wiele się dzieje, to w okresie letnim będzie o czym pisać. |
|
|
|
 |
gringo66
Mitsumaniak

Auto: Lancer Sedan
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-02-2012, 08:34
|
|
|
Jestem za..................... |
|
|
|
 |
pamar
Mitsumaniak Kainamustim

Auto: Carisma 1,9TD Colt VII 1,3
Zaproszone osoby: 2
|
Wysłany: 23-02-2012, 08:58
|
|
|
Forest napisał/a: | rozsyłany będzie Mailowo.... |
A dlaczego mejlowo a nie tu? Nie kumam |
_________________ ad futuram rei memoriam:
Demokracja - to jednak kupa a świat to może tylko wyobrażenie
http://www.mitsumaniaki.com/
http://www.mmdzieciom.pl/
 |
|
|
|
 |
Forest [Usunięty]
|
Wysłany: 23-02-2012, 21:55
|
|
|
Bo to bedzie zbior informacji z forum, wiec bezsensem jest zamieszczac to na nowo na forum XD |
|
|
|
 |
elektryk
Forumowicz
Auto: auto
|
Wysłany: 04-03-2012, 18:20
|
|
|
Jakoś sceptycznie podchodzę do idei tego newlettera, wydaje mi się będą duże braki z materiałem na teksty.
Co do formy, to może lepiej żeby wzorować się na innych newsletterach, list w postaci skrótów informacji z linkami do forum. |
|
|
|
 |
|
|