| 

Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

| 

| 

|  Ogłoszenie  | 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.  Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki

Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta. 
 | 

| 
		Słaby nadmuch na szybę przednią E88A | 

| Autor | 
      Wiadomość | 

kaczka81s  		  

Forumowicz

Auto: Był E88A jest Imprezka&BMW 
                  Kraj/Country: Polska 
                  Pomógł: 8 razy Dołączył: 14 Lut 2012 Posty: 651 Skąd: Pieniny 
                         | 

Wysłany: 14-02-2012, 19:47   Słaby nadmuch na szybę przednią E88A
                               | 

| 

| 

| Witam. Trochę szukałem i nic nie znalazłem. Problem polega na tym, że jak włączę ogrzewanie przedniej szyby to powietrze leci, ale jak by chciało a nie mogło. Silnik dmuchawy dobrzę kręci, bo już go wyjmowałem i sprawdzałem. Rozebrałem też to coś co jest zaraz za dmuchawą, a przed chłodniczką od klimy. Było całe zasyfiałe i zatkane. Umyłem, wyczyściłem, założyłem, myślałem że będzie git, a tu nic. Dmuchawa na full,  a na szybę mało co leci. Sprawdzałem też inne ustawienia no i jeśli puszczę wiatr na kratki, to z nich jakby mocniej leciało. No i teraz  główne pytanie: czy za to mogą być odpowiedzialne klapki, które klimatronik gdzieś tam w nagrzewnicy przełącza?  No i czy wiąże się to z rozbieraniem nagrzewnicy, czy da się jakoś z boku do tego dojść? | 

| 

| 

| 

| 

Frost  		  

Mitsumaniak Moderator E88A

Auto: Galant E88A 
                  Kraj/Country: Polska 
                  Pomógł: 14 razy Dołączył: 25 Mar 2007 Posty: 1377 Skąd: Gorzów Wlkp. 
                         | 

Wysłany: 07-03-2012, 19:18   
                               | 

| 

| 

| u mnie przy takich samych objawach byla zabita nagrzewnica, czyszczenie jej nie jest takie proste. Musialbys rozebrac większosc plastików do okoła nagrzewnicy i wysprzatać z brudu, syfu i przemyc i przedmuchac sprezonym powietrzem. Nadmuch na fula powinien walic jakbys sobie suszarke do twarzy przylozyl | 

| 

| 

| 

| 

| 

| 

|