|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Świat jest mały |
Autor |
Wiadomość |
Efa!
Mitsumaniak queen of Off Topic

Auto: Toyota Corolla kombi
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-12-2006, 15:48
|
|
|
A to nie jedyny taki przypadek
YRDN wychował się w domu, który należy do mojej rodziny, tylko że on mieszkał pod 8, a ja obecnie mieszkam pod nr 6.
A poznaliśmy się dopiero parę miesięcy temu na spocie Mitsumaniaków w Bydgoszczy |
_________________ Oto jak sobie zaśpiewałam do kawałka Leszka Falińskiego z Dżemu:
https://youtu.be/Jl4lvnKijX8
A tu Hymn Mitsumaniaków: http://www.akbi.pl/image/mitsu_hymn.mp3
Mój zespół SUBRA: www.fb.com/subraleo |
|
|
|
 |
slo_mo [Usunięty]
|
Wysłany: 27-12-2006, 10:16
|
|
|
Świat jest mały.... - lakierowałem CA0 u M_Wiewiorek (Marek) w Karpaczu (kawał drogi odemnie z Wyszkowa - ponad 450km w jedną stronę) i:
- wieczorem na części nieoficjalnej poznałem jego znajomych którzy doskonale znali Wyszków, a jeden z nich jeździł właśnie do Wyszkowa z jakimś transportem
- Marek sprzedał swojego CA0 człowiekowi z Wawy (widziałem go dwa razy na ulicach stolicy)
- ostatnie auto Marka CJ0 śmiga w moich okolicach (widziałem je raz u mnie na mieście)
- Marka widziałem potem w TV jak lakierował bobsleja dla naszej ekipy olimpiskiej
Coś dużo tych zbiegów okoliczności |
|
|
|
 |
saphire
Mitsumaniak daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 27-12-2006, 11:24
|
|
|
Kiedyś jakieś badania były prowadzone że o ile dobrze pamiętam to chyba średnio przy 6ciu ,,hopach'' pośredniczących (przy użyciu znajomych, znajomych znajomych itd.) można dostarczyć dowolnego maila do dowolnego człowieka na świecie więc jak widać świat jest mały |
_________________ Bartek `saphire` Siębab |
|
|
|
 |
|
|