|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: akbi 23-06-2007, 23:44 |
[CK1A 1.3] Przestały działać wycieraczki |
Autor |
Wiadomość |
Mirko [Usunięty]
|
Wysłany: 27-12-2006, 14:11 [CK1A 1.3] Przestały działać wycieraczki
|
|
|
Witajcie, mam problema. Przestały mi działac wycieraczki. Próbowałem rozkręcić silniczek ale nic nie znalazłem. Po skręceniu i włożeniu wtycvzki same sie ustawiły czyli oznacza że silniczek zyje. Dla pewności trochę podczyściłem. Mechanizm został podsmarowany i nic. Sprawdzałem tez przełacznik ale wyglada na dobry. Zamierzam zmienić jescze szczotki w silniczku lecz na razie nie wiem czy mozna gdzieś dokupic nowe lub jakieś podróbki żeby pasowały. Własciwie rozkładam powoli ręce - chyba będe musiał skorzystac z jakiegoś solidnego warsztatu. Może znacie kogoś dobrego w Małopolsce lub na Górnym Śląsku. A może macie jakiś pomysł co mozna jescze zrobic.
PS. Gdzie znajduja sie krańcówki w takim układzie wycieraczek ? |
Ostatnio zmieniony przez akbi 23-06-2007, 23:30, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Ficu865 [Usunięty]
|
Wysłany: 28-12-2006, 11:48
|
|
|
Ściągałeś wlot powietrza pod szybą? Tam jest ten pałąk i słynna kulka, która lubi się złamać... |
|
|
|
 |
Mirko [Usunięty]
|
Wysłany: 28-12-2006, 13:10
|
|
|
Nie ściągałem, lecz gdyby się to złamało to wogóle by nei chodziły. A po skreceniu silniczka czasami same sie uruchamiały i ustawiały i na tym koniec. Właczyć już sie nie chciały !! |
|
|
|
 |
Ficu865 [Usunięty]
|
Wysłany: 28-12-2006, 13:32
|
|
|
hmm...
Nie zaszkodziło by tam zajrzeć. |