Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Jaka mikrofalówka, jakie funkcje (mikrofalowa, mikrofalowe)
Autor Wiadomość
londolut 
jradmin Colt

Auto: FK2
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 19-04-2012, 09:26   

Pany koniec z OT :!:

RaVciO 
Mitsumaniak

Auto: był MSS 1.6 jest Superb II
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 20-04-2012, 10:31   Re: Jaka mikrofalówka, jakie funkcje (mikrofalowa, mikrofalo

tomusn napisał/a:
Napiszcie proszę (może być z pomocą żon) jakie funkcje warto mieć w kuchence mikrofalowej, które są najczęściej wykorzystywane...
Możemy dostać sprzęt , ale ma być dobry i nie za bardzo głęboki (35 cm max)

Od kiedy pamiętam używam w swoim życiu mikrofal i uważam, że najwazniejsze funkcje dodatkowe poza podgrzewaniem to rozmrażanie, grill i zegar.

Mikrofale mają mnóstwo funkcji, z których większość ludzi nie korzysta.
Moja aktualna Zlemera ma grill, z którego często korzystam robiąc sobie grzanki z żółtym serem.
Zegar wiadomo żeby wiedzieć która godzina.
Podgrzewanie - 90% wykorzystania lub więcej :-)

Co do firmy, to moi rodzice od kilkunastu lat mają Moulinexa, w pracy mam używanego moulinexa kupionego od gościa, który ściąga zepsuty sprzęt i naprawia (działa już 7 lat), a sam od 6 lat używam Zelmera, znajoma ma Samsunga i też ładne kilka lat już śmiga.

Ogólnie mikrofala to nie jest jakiś awaryjny sprzęt. Z tymi markteowo/biedronkowymi nie miałem styczności, ale myślę, że też pewnie dają radę tylko mają uboższy design i mniej znaną markę.

Odpowiedz do tematu