|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Gniazdo jack do systemu głośniomówiącego/ głośników |
Autor |
Wiadomość |
Zakatek
Forumowicz
Auto: Pajero III 3.2 2003
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 19-04-2012, 21:42 Gniazdo jack do systemu głośniomówiącego/ głośników
|
|
|
Witam
Kupując moje Pajero stałem się również nieaktywnego już systemu głośnomówiącego. Całe okablowanie pałęta sie po samochodzie - antena na szybie, mikrofon na wysokości twarzy na słupku. Jak dobrze pamiętam w swoim starym Pajero też miałem coś podobnego (ach stare czasy kiedy jeszcze z jakimś cegłowatym Ericssonem jeździłem). Do sedna. Więc ów system był połączony z głośnikami samochodu i tutaj moje pytanie: czy przy odrobinie samozaparcia mógłbym poprowadzić sobie gniazdo jack? Powiecie wymień radio, ale jakoś to mi pasuje ale tego małego udogodnienia brakuje
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
siersciunio
Forumowicz BULL'O'MANIAK

Auto: PIII 2001 3,2 aut
Pomógł: 1 raz Dołączył: 11 Gru 2011 Posty: 268 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 20-04-2012, 07:03
|
|
|
Z tego co pamiętam to takie zestawy to się do radia podłączało więc praktycznie napewno sie da, ale wydaje mi się że na elektrodzie szybciej ci ktoś odpowie. |
|
|
|
 |
Zakatek
Forumowicz
Auto: Pajero III 3.2 2003
|
Wysłany: 20-04-2012, 11:03
|
|
|
chyba masz racje. Ogolnie sie nad tym zastanawiam bo to fajne udogodnienie by bylo. Zamiast nagrywac nastepne plyty to bede mogl jedynie zmieniac zawartosc mojego telefonu Bo suma sumarum szkoda meczyc orginaly w samochodzie ;d
[ Dodano: 24-04-2012, 16:36 ]
Troche nie na temat: ile litrów oleju mieści sie w Pajero iii DiD Wagon? Bo mam zamiar oddać go do mechanika i nie wiem ile oleju będzie potrzebne |
|
|
|
 |
|
|