Wyciągarka w PIII |
Autor |
Wiadomość |
artmit1
Forumowicz
Auto: Pajero III 3.2 DiD 04
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 15 Gru 2011 Posty: 47 Skąd: Stare Babice
|
Wysłany: 11-04-2012, 21:51 Wyciągarka w PIII
|
|
|
Witam
Po PII została mi wyciągarka wiec wpadłem na pomysł coby ją zamotać do PIII ale bez cudów typu stalowy przedni zderzak tylko zwykła płyta pod wyciągarkę. W związku z tym pytanko do szacownego grona - czy ktoś ma/motał/ ma wymiary płyty/ punkty mocowania do budy-ramy?
Oryginalna płyta ARB nie odpowiada mi cenowo ( totalny kosmos , do PII dorobiłem w warsztacie , teraz mi została będę musiał sprzedać) więc liczę na pomoc forumową
Pozdrowienia |
_________________ Arturos Pajeros |
|
|
|
 |
santek
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero III 3.2 DiD / OIII PHEV
Pomógł: 3 razy Dołączył: 29 Mar 2009 Posty: 25 Skąd: Wrocław
|
|
|
|
 |
artmit1
Forumowicz
|
Wysłany: 23-04-2012, 16:53
|
|
|
Wielkie dzięki , są nawet foty a to o wiele lepiej niż najlepszy nawet opis. Temat wyciągarki zacznę chyba po sezonie bo teraz nie ma czasu na rozbebeszanie auta. Zaraz przerzucam foty na HDD coby nie zgineły. Jeszcze raz bolsze spasiba dla kolegi.
Pozdro |
|
|
|
 |
PiotrC
Forumowicz

Auto: Pajero III 3.2 DID
Pomógł: 15 razy Dołączył: 26 Lis 2008 Posty: 266 Skąd: Śląsk, Tarnowskie Góry
|
Wysłany: 23-04-2012, 21:08
|
|
|
To się nazywa dobra koleżeńska pomoc Super rozwiązanie Praktycznie wyciągarka jest niewidoczna a w razie czego gotowa do akcji Myślę, że też się zaraziłem
Pozdrówka |
|
 |
artmit1
Forumowicz
|
Wysłany: 23-04-2012, 21:50
|
|
|
Po powrocie z majówki spróbuję skontaktować się z chłopakami z australijskiego forum . Może mają gdzieś wymiary tej płyty - zaoszczedziłoby to czasu na projekt.
Pozdro
Edit U siebie poprzednio w PII też miałem wyciągarkę schowaną pod zderzak - sympatyczne rozwiązanie gdy nie używa się wincha codziennie |
|
|
|
 |
|