|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Kontrolka poduszek powietrznych (błedy P6, 82 ) |
Autor |
Wiadomość |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21955 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 04-03-2012, 16:26
|
|
|
19sebo20 napisał/a: | zobaczyłem ze pod siedzeniem mam rozłaczoną czerwona wtyczke.... CZy to jest od poduszek ?? | Tak. A kabel żółty? |
|
|
|
 |
bania_85
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Galant 2,5 V6 98r
|
Wysłany: 30-04-2012, 13:36
|
|
|
Mi się SRS zapaliło jak wyjąłem siedzenie i przekręciłem kluczyk, teraz po podpięciu siedzenia nie chce zgasnąć. Trzeba gdzieś jechać skasować ten błąd, czy jak jest wszystko poprawnie, to kontrolka powinna zniknąć sama?
Ewentualnie wiecie może gdzie w Warszawie w okolicach Rembertowa można podjechać skasować taki błąd?
Pozdrawiam |
_________________ Bania
Mitsubishi Galant 2,5 V6 98r.
Skoda Felicja 1.3 GLXi 97r.
Peugeot 309 1.1 88r. |
|
|
|
 |
Tomek
Mitsumaniak forumowy ekspert

Auto: Q50s Red Sport
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Wrz 2009 Posty: 11092 Skąd: Wieliczka
|
|
|
|
 |
m6riano
Mitsumaniak Użytkownik zbanowany

Auto: EA2W,98r,136KM,LPG 446tkm
Pomógł: 25 razy Dołączył: 24 Sie 2009 Posty: 7356 Skąd: Gdzie Syrenka w herbie jest!
|
Wysłany: 30-04-2012, 18:30
|
|
|
bania_85 napisał/a: | jak wyjąłem siedzenie i przekręciłem kluczyk |
ja miałem podobnie tylko że z kierą...skasowali mi dopiero na Zlocie...w Warszawie jest pewnie kilka warsztatów gdzie za podpięcie do kompa krzyczą 50-100zł |
_________________ Użytkownik zbanowany za działalność komercyjną - produkcja i sprzedaż naklejek Klubowych Mitsumaniaki.
 |
|
|
|
 |
Galancior94
Mitsumaniak

Auto: Golf VI Variant
Pomógł: 6 razy Dołączył: 30 Cze 2011 Posty: 1425 Skąd: Stargard
|
Wysłany: 30-04-2012, 21:18
|
|
|
Mam ten sam problem co bania_85, tylko że ja wymieniałem wnętrze na skórzane i przy wymianie foteli zapomniałem odpiąć aku. Pierw zmieniłem pasażera, pojeździłem trochę i nic sie nie świeciło. Potem jak miałem czas zmieniłem fotel kierowcy i po odpaleniu autka kontrolka SRS nie zgasła. Zaznaczam że dawca wnętrza był powypadkowy, ale poduszki w siedzeniach nie wystrzeliły. W środę pojadę na warsztat i niech zobaczą na kompie co to za błąd.
Gdy byłem na kompie co mi sie check engine świecił to za sprawdzenie i skasowanie błędu zawołali ode mnie 40zł. Był to serwis Maciuszonek w Stargardzie Szczecińskim |
|
|
|
 |
|
|