Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Śliczna terenówka
Autor Wiadomość
zbyszekm2 
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 26-03-2012, 20:30   Śliczna terenówka

http://allegro.pl/mitsubi...2218663106.html

Dwa tygodnie temu, kliknąłem te Pajero na Aledrogo. Opis dokładnie ten sam, tylko był tańszy o 1000 zł w opcji kup teraz.
Pojechałem w sobotę i załamka. Już jak wsadzałem rękę aby otworzyć maskę ni wyczułem dzyndzla do jej otwierania w miejscu gdzie powinien być, i już i wiedziałem że był bity.
Nie malowana jest tylko klapa tylna, na reszcie nie mogłem nawet pomierzyć grubości lakieru.
Wózek przesunięty do tyłu i w bok (czteroślad).
Gość wmawia mi, ze taki dostał w rozliczeniu itd. (handlarz, który oczywiście nie obejrzał samochodu bo wierzył klientowi, który zostawił go w rozliczeniu) wsiadamy do swojego samochodu a sprzedający: " to nawet za 15000 zł nie weźmiesz?" mówię nie. I odjazd. teraz został tylko zwrot za dojazd.

tompol34 
Forumowicz

Auto: pajero 3,2 automat long
Wysłany: 26-03-2012, 22:43   

cześć, tak to już jest, zauważ że w opisie nie nic o "bezwypadkowości"- jeżeli tak by było to mógłbyś go podać na policję za próbę oszustwa. Niezły prawnik z niego :D

zbyszekm2 
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Wysłany: 26-03-2012, 22:56   

na dole w opisie "Bezwypadkowy, Sprowadzony, Zarejestrowany w Polsce, "

tompol34 
Forumowicz

Auto: pajero 3,2 automat long
Wysłany: 26-03-2012, 23:01   

a przepraszam faktycznie - no to możesz go trochę postraszyć :D zgodnie z wyrokami sądów komisanci są traktowani jako fachowcy i nie mogą się tłumaczyć że nie znali stanu technicznego.

[ Dodano: 26-03-2012, 23:05 ]
masz zbiezność 2 paragrafów próba oszustwa i próba wyłudzenia a może(na pewno) jeszcze kręcony?

michoł 
Forumowicz

Auto: Pajero Sport 2,5 TD 2002r.
Wysłany: 28-03-2012, 13:49   

a na fotkach wygląda tak ładnie...

gołąb 
Mitsumaniak

Auto: Lex Ls430 , VW Calif exclusive
Wysłany: 28-03-2012, 17:53   

To faktycznie ślicznotka :lol: a co Zbyszek zmieniasz na króciaka?

psygarnij 
Nowy Forumowicz
psygarnij

Auto: plaskacz
Wysłany: 29-04-2012, 12:14   

http://allegro.pl/mitsubi...2295644433.html

ja tylko przestrzegę przed tym.
gdybyś rozważał wyjazd do oglądania. zgubiło mu się 200 000km po przejechaniu granicy.

cabaniarz 
Mitsumaniak

Auto: LANCER SB 1.8 INTENSE 2008
Wysłany: 29-04-2012, 14:12   

tompol34 napisał/a:
cześć, tak to już jest, zauważ że w opisie nie nic o "bezwypadkowości"- jeżeli tak by było to mógłbyś go podać na policję za próbę oszustwa. Niezły prawnik z niego :D

Zawsze będzie się tłumaczył, że nic o tym nie wiedział itp. itd. :P I guzik mu zrobisz, mają to przećwiczone :evil:

Bushey 
Mitsumaniak

Auto: Pajero II 3.0 V6 auto 1991
Kraj/Country: UK
Wysłany: 04-05-2012, 12:38   

Ja już od dawna się wyleczyłem od kupowania aut w Polsce. W tej ,,głupiej'' Anglii kupię za 50-75% ceny z Polski, bez rdzy, w większym wyborze, nie bite albo nie naprawiane bite bo tu się tego nie opłaca robić ze starymi autami, z gwarancją przebiegu (przy każdym MOT spisywany jest przebieg do centralnego komputera rejestrującego), nie zakatowanego w terenie (bo tu się nie jeździ w teren), w dużym wyborze. W przypadku Pajero bez problemu można ustrzelić cudeńko prosto z Japonii - import.
Poniekąd felerem może być kierownica z właściwej strony ale przerejestrowywać go wcalę nie zamierzam a kupuję dla siebie a nie na handel.
Przy tutejszych zarobkach wydatek jest rzędu 1/2 miesięcznej wypłaty więc nie szkoda. W Polsce to już rok roboty :)

Odpowiedz do tematu