|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Śliczna terenówka |
Autor |
Wiadomość |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 26-03-2012, 20:30 Śliczna terenówka
|
|
|
http://allegro.pl/mitsubi...2218663106.html
Dwa tygodnie temu, kliknąłem te Pajero na Aledrogo. Opis dokładnie ten sam, tylko był tańszy o 1000 zł w opcji kup teraz.
Pojechałem w sobotę i załamka. Już jak wsadzałem rękę aby otworzyć maskę ni wyczułem dzyndzla do jej otwierania w miejscu gdzie powinien być, i już i wiedziałem że był bity.
Nie malowana jest tylko klapa tylna, na reszcie nie mogłem nawet pomierzyć grubości lakieru.
Wózek przesunięty do tyłu i w bok (czteroślad).
Gość wmawia mi, ze taki dostał w rozliczeniu itd. (handlarz, który oczywiście nie obejrzał samochodu bo wierzył klientowi, który zostawił go w rozliczeniu) wsiadamy do swojego samochodu a sprzedający: " to nawet za 15000 zł nie weźmiesz?" mówię nie. I odjazd. teraz został tylko zwrot za dojazd. |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
tompol34
Forumowicz

Auto: pajero 3,2 automat long
Pomógł: 17 razy Dołączył: 03 Gru 2007 Posty: 350 Skąd: kętrzyn
|
Wysłany: 26-03-2012, 22:43
|
|
|
cześć, tak to już jest, zauważ że w opisie nie nic o "bezwypadkowości"- jeżeli tak by było to mógłbyś go podać na policję za próbę oszustwa. Niezły prawnik z niego |
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 26-03-2012, 22:56
|
|
|
na dole w opisie "Bezwypadkowy, Sprowadzony, Zarejestrowany w Polsce, " |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
tompol34
Forumowicz

Auto: pajero 3,2 automat long
Pomógł: 17 razy Dołączył: 03 Gru 2007 Posty: 350 Skąd: kętrzyn
|
Wysłany: 26-03-2012, 23:01
|
|
|
a przepraszam faktycznie - no to możesz go trochę postraszyć zgodnie z wyrokami sądów komisanci są traktowani jako fachowcy i nie mogą się tłumaczyć że nie znali stanu technicznego.
[ Dodano: 26-03-2012, 23:05 ]
masz zbiezność 2 paragrafów próba oszustwa i próba wyłudzenia a może(na pewno) jeszcze kręcony? |
|
 |
michoł
Forumowicz

Auto: Pajero Sport 2,5 TD 2002r.
Pomógł: 8 razy Dołączył: 11 Cze 2011 Posty: 179 Skąd: Nowy Sącz
|
Wysłany: 28-03-2012, 13:49
|
|
|
a na fotkach wygląda tak ładnie... |
|
|
|
 |
gołąb
Mitsumaniak

Auto: Lex Ls430 , VW Calif exclusive
Pomógł: 15 razy Dołączył: 01 Wrz 2009 Posty: 1094 Skąd: Ostrówek/wołomin
|
Wysłany: 28-03-2012, 17:53
|
|
|
To faktycznie ślicznotka a co Zbyszek zmieniasz na króciaka? |
_________________ "Gdyby wszystko było inaczej, gdyby było odwrotnie, mógłbyś siedzieć jak ja teraz tu siedzę, mógłbyś siedzieć przy oknie"
 |
|
|
|
 |
psygarnij
Nowy Forumowicz psygarnij
Auto: plaskacz
|
|
|
|
 |
cabaniarz
Mitsumaniak

Auto: LANCER SB 1.8 INTENSE 2008
|
Wysłany: 29-04-2012, 14:12
|
|
|
tompol34 napisał/a: | cześć, tak to już jest, zauważ że w opisie nie nic o "bezwypadkowości"- jeżeli tak by było to mógłbyś go podać na policję za próbę oszustwa. Niezły prawnik z niego |
Zawsze będzie się tłumaczył, że nic o tym nie wiedział itp. itd. I guzik mu zrobisz, mają to przećwiczone |
_________________ Mitsubishi LANCER SPORTBACK 1.8 INTENSE 2008
02390/KMM
 |
|
|
|
 |
Bushey
Mitsumaniak

Auto: Pajero II 3.0 V6 auto 1991
Kraj/Country: UK
|
Wysłany: 04-05-2012, 12:38
|
|
|
Ja już od dawna się wyleczyłem od kupowania aut w Polsce. W tej ,,głupiej'' Anglii kupię za 50-75% ceny z Polski, bez rdzy, w większym wyborze, nie bite albo nie naprawiane bite bo tu się tego nie opłaca robić ze starymi autami, z gwarancją przebiegu (przy każdym MOT spisywany jest przebieg do centralnego komputera rejestrującego), nie zakatowanego w terenie (bo tu się nie jeździ w teren), w dużym wyborze. W przypadku Pajero bez problemu można ustrzelić cudeńko prosto z Japonii - import.
Poniekąd felerem może być kierownica z właściwej strony ale przerejestrowywać go wcalę nie zamierzam a kupuję dla siebie a nie na handel.
Przy tutejszych zarobkach wydatek jest rzędu 1/2 miesięcznej wypłaty więc nie szkoda. W Polsce to już rok roboty |
|
|
|
 |
|
|