|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Szybkosc splywania punktow do centrali |
Autor |
Wiadomość |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 30-08-2005, 13:17 Szybkosc splywania punktow do centrali
|
|
|
dzis odwiedzilem komende wojewodzka w sprawie sprawdzenia ilosci punktow i terminu kasowania ostatnich.
ku mojemu zdziwieniu w kartotece nie mam punktow ktore dostalem w wojewodztwie mazowieckim na poczatku czerwca.
ktos sie orientuje w jakim czasie takie punkty moga splynac? moze paly nie dopilnowaly jakis obowiazkow (?) - wyjatkowe wiesniaki z nich byly |
|
|
|
 |
Fido__ [Usunięty]
|
Wysłany: 30-08-2005, 13:33
|
|
|
Spływają bardzo wolno. Trzy miesiące opóźnienia to pikuś. Niestety, ale w swoim najlepszym interesie warto prowadzić swoją prywatną listę. I mają tam niezły burdel. Kolega zdawał powtórny egzamin, więc powinno mu się wyczyścić do zera. A przy okazji zajrzał i znalazł się jakiś jeden punkt ze straży miejskiej. A nic nie podpisywał, więc zaocznie mu nie mogli dać. |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 31-08-2005, 10:15
|
|
|
dzis wygrzebalem stary mandat, tj. zona piotrasa go u mnie znalazla i na dole nie ma wpisanej daty, poprostu rubryka nie zostala uzupelniona wiec moze dlatego nie wplynely do mnie punkty do tej pory? |
|
|
|
 |
|
|