|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] MITSUBISHI GALANT 2.0 2000r Zduńska Wola |
Autor |
Wiadomość |
hewson
Nowy Forumowicz
Auto: nn
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-05-2012, 23:33
|
|
|
Zdjęcie komory zrobiłem telefonem wiec słaba jakość. silnik jest myty ale teraz to rzadko który nie jest... "niby taki sprowadzony". silnik chodzi równo - na zimnym i na rozgrznym. sprzegło nie szarpie tyle co zauważyłem.
moje pytanie czy warto się pchać w naprawę tych popychaczy i czy to będzie tylko to? jestem laikiem w silnikach. Do tej pory to tylko w sprawy typu zawieszenie, układ hamulcowy się bawiłem |
Ostatnio zmieniony przez hewson 24-05-2012, 07:32, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 24-05-2012, 06:35
|
|
|
hewson napisał/a: | moje pytanie czy warto się pchać w naprawę tych popychaczy i czy to będzie tylko to? jestem laikiem w silnikach. Do tej pory to tylko sprawy typu zawieszenie, układ hamulcowy się bawiłem |
Skup się właśnie na zawieszeniu, układzie ham. Problem z popychaczami jest tutaj najmniej istotny.
Oglądałeś dokładnie kielichy w komorze silnika? |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
hewson
Nowy Forumowicz
Auto: nn
|
Wysłany: 24-05-2012, 14:02
|