|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: roch_27 22-08-2007, 18:07 |
PILNE !!!! tylne zawieszenie E52A. |
Autor |
Wiadomość |
pan_slonik
Mitsumaniak
Auto: Galant 2.0 EA2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 19 Kwi 2006 Posty: 90 Skąd: krakow
|
Wysłany: 10-12-2006, 17:58 PILNE !!!! tylne zawieszenie E52A.
|
|
|
Mam problem z tylnim zawieszeniem w moim galu. otóz w tylnim kole wybita jest tuleja na zwrotnicy od góry do której to montuje się wahacz tylni górny (to taki U). i problem polega na tym ze nie idzie jej nigdzie kupic. Czy może ktoś wie jaka tuleje można byłoby tam założyc z innego samochodu (niestety)?
a dokładniej jest ten element na rysunku zaznaczony.
 |
|
|
|
 |
kbuc [Usunięty]
|
Wysłany: 29-12-2006, 00:41
|
|
|
Ja mialem ten sam problem i dobralem ta tulejke od opla omegi.Oczywiscie nie obedzie bez lekkiego szlifowania ale pasuje i nie obija. |
|
|
|
 |
pan_slonik
Mitsumaniak
Auto: Galant 2.0 EA2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 19 Kwi 2006 Posty: 90 Skąd: krakow
|
Wysłany: 06-01-2007, 16:18
|
|
|
a dokłąńęóra tuleja od opla? ile nalezy zeszlifowac? |
|
|
|
 |
BodoV6 [Usunięty]
|
Wysłany: 06-01-2007, 20:13
|
|
|
u mnie mechanik wymieniał tę tuleję. Z tego co pamiętam, to
fi zewnętrzne 37mm
fi wew 12mm
długość 32 i to było lekko przetoczone z obu stron |
|
|
|
 |
Han Solo [Usunięty]
|
Wysłany: 08-01-2007, 00:35
|
|
|
Kurcze.. chłopaki, ja to mam masę różnych drobnych części, których brak w katalogach i na szrotach, z innych marek samochodów i nie tylko . Zadziwiające że sporo z tych rzeczy pochodzi z Opla, tak jak ta tuleja
Mimo takiego hm.. konfekcjonowania, staram się, by nie wyglądało to jak "jakieś patenty pana Henia" |
|
|
|
 |
|
|