|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Najlepsze z najlepszych według Autokraty |
Autor |
Wiadomość |
Student
Mitsumaniak
Auto: Avensis 1.8VVTi , 11r. Premium
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-12-2006, 13:54
|
|
|
Jak to ktos powiedział "Żony szuka się w bibliotece a nie na dyskotece ........."
A ja dzisiaj spoglądam w pracy przez okno a tu czarne EVO na stację paliw podjeżdża ale miałem dobry ranek
Juz je parę razy widziałem z AUTO - GT |
_________________ Avensis 1.8 T27 11r. 147KM Premium |
|
|
|
 |
Meteo [Usunięty]
|
Wysłany: 29-12-2006, 14:30
|
|
|
Student napisał/a: |
A ja dzisiaj spoglądam w pracy przez okno a tu czarne EVO na stację paliw podjeżdża ale miałem dobry ranek
Juz je parę razy widziałem z AUTO - GT |
No to szczesciarz z Ciebie - ja nie mialem nigdy przyjemnosci zobaczyc na zywo takiego cacka a bardzo bym chcial zobaczyc jak prezentuje sie to cudo na żywo , Kubica ma przyjemnosc smigac Evo na codzien - wie co dobre |
|
|
|
 |
Smoczka [Usunięty]
|
Wysłany: 03-01-2007, 18:59 Dzięki
|
|
|
Dzięki Chłopaki!!!
Obśmiałam się jak fretka czytając ten wątek.
Najbardziej podobała mi się Toyotka Aygo jako autko na podryw.
Wg mnie to dobre autko, ale na prezent dla... córci na 18-nastkę.
Ale ja to się może nie znam. Lata już też nie te - bardziej dojrzałe - i gustuję jednak w innych gabarytach i kształtach. Lubię duuuuże samochody i większość SUV-ów wprawia mnie w stan przyjemnej ekscytacji (widać jednak rozmiar ma znaczenie )
póki co jednak moje doktorskie dochody pozwalają mi tylko na taki "prawie terenowy" wóz (określenie mojej Mamy, gdy opisywała znajomym mój nowy samochodzik) jak Spejsik. |
|
|
|
 |
markus78 [Usunięty]
|
Wysłany: 08-01-2007, 09:22
|
|
|
Meteo napisał/a: | Dwustukonne Clio Sport czy Mini Cooper bez większych problemów są w stanie w miejskiej dżungli skopać tyłek większości dużych sportowych samochodów jak WRX, o usportowionych kanapowcach (E-klasa AMG, M5) nie wspominając |
Biorąc pod uwagę, że "dwustukonne Clio Sport" waży prawie 1300kg i przyśpiesza do "setki" w 7 sekund (dokładnie 6.9) nie wiem jak może stawać koło M5 (niecałe 5 sekund) czy E-klasse AMG (też niecałe 5 sekund). |
|
|
|
 |
Robert Bryl [Usunięty]
|
Wysłany: 08-01-2007, 09:35
|
|
|
markus78 napisał/a: | Meteo napisał/a: | Dwustukonne Clio Sport czy Mini Cooper bez większych problemów są w stanie w miejskiej dżungli skopać tyłek większości dużych sportowych samochodów jak WRX, o usportowionych kanapowcach (E-klasa AMG, M5) nie wspominając |
Biorąc pod uwagę, że "dwustukonne Clio Sport" waży prawie 1300kg i przyśpiesza do "setki" w 7 sekund (dokładnie 6.9) nie wiem jak może stawać koło M5 (niecałe 5 sekund) czy E-klasse AMG (też niecałe 5 sekund). |
Igzektli...
Co więcej, nawet to mocniejsze Clio v6 z centralnym silnikiem silnikiem 255 KM i przyspieszeniem 5.8s moze i będzie w stanie cokolwiek komukolwiek skopać, tyle, że do... pierwszego zakrętu. Na którym nalezy oddać się w ręce Pana
Pzdrw. |
|
|
|
 |
|
|