Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Lancer 2003 rok, 2.0 PB+LPG, Wolsztyn
Autor Wiadomość
Remik 
Mitsumaniak

Auto: Galant 2.5V6, '99, SE
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 22-05-2012, 16:49   Lancer 2003 rok, 2.0 PB+LPG, Wolsztyn

Witam.
Poszukuję dla siebie Lancera. Czy szanowne grono forumowiczów mogłoby się wypowiedzieć na temat tego egzemplarza?

http://otomoto.pl/mitsubi...-C23230586.html

Mam do Wolsztyna 200km więc jeśli byłaby taka możliwość to chętnie skorzystałbym z pomocy kogoś kto mieszka bliżej i mógłby autko obejrzeć na żywo. Bardzo prosiłbym też o opinie ze zdjęć z linka. Z tego co już ustaliłem do wymiany jest rozrząd i coś puka w tylnym zawieszeniu. Bardzo proszę o Wasze sugestie.
Pozdrawiam serdecznie
Remik

[ Dodano: 23-05-2012, 10:46 ]
Widzę, że w porównaniu do tego co działo się w dziale Galanta (po zadaniu takiego pytania) to tutaj głucha cisza...

Chyba czas szukać Galanta a nie Lancera :D

W razie ktoś mógłby się wypowiedzieć na temat tego modelu to będę bardzo wdzięczny.

ozzzy 
Nowy Forumowicz

Auto: Outlander II, 2.0MIVEC
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 11-06-2012, 21:08   

Natomiast ja ustaliłem, że miał malowaną z tyłu klape bagażnika i z tyłu nadkole. No ale cena kusząca.

Odpowiedz do tematu