|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Bzyk_R1 01-12-2017, 20:01 |
Za mało miejsca na nogi |
Autor |
Wiadomość |
Bluedog
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander I 2.4 Mivec
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 22-06-2012, 15:05 Za mało miejsca na nogi
|
|
|
Witam kolegów - mam zamiar przejąć od ojca jego Outlandera 2.4 mivec. Wszytsko jest git poza jedną sprawą - mam 183 cm wzrostu ( więc przeciętnie ) i nie mogę wygodnie usiąść. Przydałoby się, żeby fotel dało się cofnąć z 10 cm do tyłu. Czy jest na to jakiś patent, czy wszystkim wygodnie? |
|
|
|
 |
tomusn
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Pomógł: 106 razy Dołączył: 08 Maj 2005 Posty: 3975 Skąd: Żnin
|
Wysłany: 22-06-2012, 15:08
|
|
|
jako kierowca czy pasażer? |
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
|
|
|
 |
Maddox
Mitsumaniak
Auto: Outlander 2.0 Di-D
Pomógł: 2 razy Dołączył: 20 Lip 2010 Posty: 219 Skąd: Piaseczno
|
Wysłany: 22-06-2012, 16:51 Re: Za mało miejsca na nogi
|
|
|
Bluedog napisał/a: | Witam kolegów - mam zamiar przejąć od ojca jego Outlandera 2.4 mivec. Wszytsko jest git poza jedną sprawą - mam 183 cm wzrostu ( więc przeciętnie ) i nie mogę wygodnie usiąść. Przydałoby się, żeby fotel dało się cofnąć z 10 cm do tyłu. Czy jest na to jakiś patent, czy wszystkim wygodnie? |
hmm, co jak co, ale z ilością miejsca w Outku raczej nie ma problemu, ani z przodu ani z tyłu. Ja mam 177, wiec mniej od Ciebie, ale jak sobie ustawie fotel, to widze, ze jest jeszcze zapasu, zeby go cofnac. |
_________________ Outlander 2.0T
Outlander 2.0 DI-D |
|
|
|
 |
mitch2000
Forumowicz
Auto: Outlander I 2,0 B+G 2004 Rok
Pomógł: 3 razy Dołączył: 02 Lis 2011 Posty: 96 Skąd: Sochaczew
|
Wysłany: 25-06-2012, 08:49
|
|
|
Ja mam 191 cm wzrostu siedzi mi się wygodnie i jeszcze jest możliwość odsunięcia fotela. Może masz uszkodzony fotel i nie odsuwa się do końca, albo mega długie nogi:) |
|
|
|
 |
elektryk
Forumowicz
Auto: auto
Pomógł: 33 razy Dołączył: 10 Sie 2008 Posty: 2082 Skąd: z ...
|
Wysłany: 25-06-2012, 13:53 Re: Za mało miejsca na nogi
|
|
|
Maddox napisał/a: | hmm, co jak co, ale z ilością miejsca w Outku raczej nie ma problemu, ani z przodu ani z tyłu. Ja mam 177, wiec mniej od Ciebie, ale jak sobie ustawie fotel, to widze, ze jest jeszcze zapasu, zeby go cofnac. | Zgadzam się z przedmówcą, ja mam 176cm i jeszcze dużo możliwości odsunięcia fotela. Natomiast problem jest z ustawieniem kierownicy, ja muszę ustawić na maksymalnej wysokości, a wtedy górna krawędź kierownicy zasłana mi niektóre kontrolki (np od świateł długich) i prędkościomierz w okolicy 100-120km/h. |
|
|
|
 |
|
|