|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Lancer Bielsko - Biała |
Autor |
Wiadomość |
kaczus1984
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer X 1.8
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|
 |
krzychu
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 Int, Mazda CX-3
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 141 razy Dołączył: 21 Kwi 2008 Posty: 12607 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 28-06-2012, 07:32
|
|
|
A co byś chciał wiedzieć? Jak będę miał chwilę to najwyżej podjadę.
[ Dodano: 28-06-2012, 16:07 ]
Byłem popatrzeć. Auto jest po jakimś kontrakcie (niby coś jak leasing tylko, że niby jeden kierowca co się nim opiekuje i trzeba oddać nieporysowane czy coś jakoś tak to tłumaczył).
Z 2008 roku to powinno mieć chyba przeglądy co 20 tys. Jest jeden we wrześniu 2010 (pierwsze rejestracja grudzień 2008 więc i tak grubo ponad rok) przy przebiegu 30 coś. Potem chyba zmienili na 30 tys interwały między przeglądowe. Teraz jest 53 i prawie 2 lata.... Niby gość tłumaczy, że jak się oddaje, a trafi do sprzedaży to i tak pół roku mija... Auto na zimówkach (LM 25 chyba czyli niby dobre), brak letnich. Tarcze hamulcowe lekki rant, kierownica słabo wytarta, na drążku zmiany biegów tona czegoś śliskiego pewnie jakiegoś plaka czy coś... Chyba wyślizgana także.... W każdym razie na oko raczej 100 tys nie ma, z nastawieniem że może być nie cofany.
Auto ma sporo wad lakierniczych, tylny zderzak pęknięta powłoka z lewej strony, mocne przetarcia od uderzającej klapy (pewnie źle wyregulowane odbijaki) , wgniotka na klapie bagażnika, sporo zarysowań na nadkolach, odprysków do podkładu na masce. Auto zakurzone więc pewnie po myciu wyjdzie więcej. Pod maską nie widzę ingerencji blacharskich więc z przodu raczej nie walony. Gość nie ukrywa, że był malowany w paru miejscach głównie o drzwiach coś wspominał (mówi, że to przy zwracaniu z kontraktu malują to co porysowane).
Tyle, chodź od razu chciałem zauważyć, że nie jestem znawcą zakupowym. |
|
|
|
 |
Trik
Mitsumaniak 1056/KMM

Auto: Lancer 1.5 invite '08
Pomógł: 39 razy Dołączył: 05 Mar 2008 Posty: 3045 Skąd: Augustów
|
Wysłany: 28-06-2012, 22:03
|
|
|
O ile się nie mylę, nie było dla jednostek benzynowych z 2008 interwału 20kkm i zwiększenia na 30Kkm. Było najpierw (2007-2008) 15Kkm i zwiększono na 20Kkm. |
_________________ Suzuki Ignis 1,2 (2019) |
|
|
|
 |
kaczus1984
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer X 1.8
|
Wysłany: 28-06-2012, 22:53
|
|
|
ok dziękuje za sprawdzenie. takie same informacje przez telefon mi podawał ten pan więc albo to prawda albo nauczył sie regółki na pamięć.
wiadomo wszystko i tak wyjdzie podczas użytkowania i tak jest z karzdym autem |
|
|
|
 |
krzychu
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 Int, Mazda CX-3
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 141 razy Dołączył: 21 Kwi 2008 Posty: 12607 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 29-06-2012, 07:17
|
|
|
Trik napisał/a: | Było najpierw (2007-2008) 15Kkm i zwiększono na 20Kkm. |
A widzisz, więc był serwisowany po terminie... Właśnie jak mi gość pokazał to mi coś świtało, że chyba 20 tys, a potem zacząłem mieć wątpliwości że może na 30... |
|
|
|
 |
|
|