|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 04-05-2008, 01:38 |
[MSS ALL] SKRZYNIA BIEGÓW Wyjące sprzęgło |
Autor |
Wiadomość |
malgoniak [Usunięty]
|
Wysłany: 10-01-2007, 15:02 [MSS ALL] SKRZYNIA BIEGÓW Wyjące sprzęgło
|
|
|
WITAJCIE; coś niepokojącego dzieje się ze sprzegłem w ss , przebieg mały nie ma jeszcze 40 tys. wiec chyba sprzęgło nie jest jeszcze spalone......objawy są takie- przy wcisniętym sprzegle jest ok, ale jak odpuszczam i zmieniam bieg, to słychac huczenie, takie wrrrrrr; dodam, ze dziś trochę za szybko wjechałam na śpiacego policjana i niezle uderzyłam, ale olej nie kapie, mogło się coś uszkodzić, skrzynia biegów? biegi wchodzą ok, silnik pracuje normalnie cicho, tylko to sprzęgło przy zmianie biegów huczy........ |
Ostatnio zmieniony przez cns80 09-02-2009, 11:04, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
wojmi1
Mitsumaniak lancer kombi i gal

Auto: lancer combi g37 i c12 galE32
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 49 razy Dołączył: 12 Wrz 2006 Posty: 1579 Skąd: Oswiecim-Piotrowice
|
Wysłany: 10-01-2007, 15:44
|
|
|
Ja bym zwrocil uwage na lozysko do cisku /to na lapie/ moglo w wyniku wstrzasu wypasc z mocowania --a co do tych ----- spiacych garbow to ja nie zwalniam nigdy traktuje to jako test zawieszenia--- wiec moim zdaniem powinno byc ok |
_________________ lancer 4 wd combi 87, 89 ; c12v 1.5 90, gal E33 90 +e33 |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 101 razy Dołączył: 23 Maj 2005 Posty: 8078 Skąd: Bytom
|
Wysłany: 10-01-2007, 19:17
|
|
|
MSS 2004 - gwarancja do ASO. |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
|
|