|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: akbi 23-06-2007, 23:40 |
[CB4A 1.6] Dwa pytania "co to jest i do czego" :) |
Autor |
Wiadomość |
zdrzala [Usunięty]
|
Wysłany: 14-01-2007, 10:28 [CB4A 1.6] Dwa pytania "co to jest i do czego" :)
|
|
|
Witam. Mam pytanie odnośnie elementu w tylnej części samochodu jest ono połączone z osią kół za pomocą belki idącej w złóż osi do przeciwnego koła połączone przegubowo z jakimś urządzeniem hydraulicznym. Czy ktoś może mi powiedzieć do czego to jest ? I jeszcze jedno pytanko mianowicie chodzi mi o kostkę z trzema przewodami, umieszczone są pod siedzeniem kierowcy i pasażera - też chciałbym wiedzieć do czego służą.
Moje autko Lancer 1,6l wersja przejściowa 93-94r |
Ostatnio zmieniony przez akbi 23-06-2007, 22:48, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
josie
Mitsumaniak majsterklepka

Auto: Omega B 2.0
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 167 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 2517 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 14-01-2007, 11:35
|
|
|
zdrzala napisał/a: | Mam pytanie odnośnie elementu w tylnej części samochodu jest ono połączone z osią kół za pomocą belki idącej w złóż osi do przeciwnego koła połączone przegubowo z jakimś urządzeniem hydraulicznym |
Najprawdopodobniej regulator siły hamowania kół osi tylnej
Regulujący siłę w zależności od załadowania auta.
zdrzala napisał/a: | I jeszcze jedno pytanko mianowicie chodzi mi o kostkę z trzema przewodami, umieszczone są pod siedzeniem kierowcy i pasażera - też chciałbym wiedzieć do czego służą. |
Jest to instalacja elektryczna do podgrzewania foteli. Mimo, że podgrzewania nie masz instalacja jest uniwersalna i przewody są - u mnie też leżą |
|
|
|
 |
zdrzala [Usunięty]
|
Wysłany: 15-01-2007, 09:57
|
|
|
Dzieki wielkie ta odpowiedz mnie zadawala. Pozdrawiam |
|