|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
POMOCY, jade po Sigme do Zgierza |
Autor |
Wiadomość |
COLTER80 [Usunięty]
|
Wysłany: 29-10-2006, 09:52 POMOCY, jade po Sigme do Zgierza
|
|
|
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C1545356
Panowie warto jechac, moze znacie to auto ?
cena moim zdaniem dosc wysoka w dodatku bez klimy
gdzie najlepiej sprawdzic auto, jakas stacja diagnostyczna w Zgierzu, gdzie moge podpiac pod komputer?
właściciel dorzuca klime z innego auta do montazu wlasnego
ale dziwi mnie ze w podstawie nie bylo klimy z tego roku jak to ze jest jedna poduszka |
|
|
|
 |
Czarcik [Usunięty]
|
Wysłany: 29-10-2006, 11:00
|
|
|
nie ma w podstawie, to opjca, tak jak pojawiające się poduchy. ja nie mam żadnej, choć mam skórę i klimę ale są takie co mają 2za tym to ciężko trafić, a nie widziałem porządnego prospektu z wszystkimi wersjami opcjonalnymi sigmy z roczników. Ten temat powinien być w dziale sigma/diamante. |
|
|
|
 |
Chi-Man [Usunięty]
|
Wysłany: 29-10-2006, 12:45
|
|
|
Hah, za tyle to oddam Ci swoją - w równie dobrym stanie, dużo lepiej wyposażoną i w dodatku 24V...
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
COLTER80 [Usunięty]
|
Wysłany: 29-10-2006, 13:20
|
|
|
daj link do swojej |
|
|
|
 |
zeboo [Usunięty]
|
Wysłany: 30-10-2006, 10:37
|
|
|
Jak chcesz to moge podjechac, obejrzec auto wypytac i zrobic kilka fotek z bliska.
Bylaby to tylko ogolna relacja, bo do kupienia auta sam bede potrzebowal pomocy |
|
|
|
 |
COLTER80 [Usunięty]
|
Wysłany: 30-10-2006, 21:27
|
|
|
dzieki koledzy za checi,
jutro odpuszczam Sigme