|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pajero II 3.0 v6 LPG, Toruń, prośba o opinię |
Autor |
Wiadomość |
nezik
Forumowicz
Auto: e30
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 30 Kwi 2009 Posty: 258 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 06-09-2012, 00:41 Pajero II 3.0 v6 LPG, Toruń, prośba o opinię
|
|
|
Witam.
Mój dobry przyjaciel ma możliwość zamiany swojej Celicy za to autko.
Celował w Jimniego, ale chciałby zasięgnąć Waszej opinii czy warto zainteresowac sie tym konkretnym egzemplarzem. Jakby ktoś go oglądnął, to byłbym wdzięczny.
Z góry serdecznie dziękuję za wszelkie porady.
Link do ogłoszenia
http://allegro.pl/zam-paj...2595271636.html
Cytat: |
Rok produkcji: 1992 Przebieg (km): 258000
Pojemność silnika (cm3): 3000 Moc silnika (KM): 150
Skrzynia biegów: Manualna Rodzaj paliwa: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy Liczba drzwi: 2/3
Kolor: Czerwony Stan: Używany
Uszkodzony: Nie
Wyposażenie: ABS, Wspomaganie kierownicy, Centralny zamek, Elektryczne szyby, Radio+CD, Hak, Alufelgi, Elektryczne lusterka, 4WD,
Informacje dodatkowe: Bezwypadkowy, Sprowadzony, Zarejestrowany w Polsce,
Sprzedam Mitsubishi Pajero II 3.0 V6 12v rok 1992 autko posiada instalacje LPG. napędy i cała reszta 100% sprawne , używany rekreacyjnie, nie jeżdżony w terenie. SKRZYNIA SUPER SELECT ( ZMIANY NAPĘDÓW W TRAKCIE JAZDY) w samochodzie wymieniłem ostatnim czasem- sprzęgło kąpletne ,swiece i przewody zapłonowe,kłocki hamulcowe,olej w skrzyni biegów i w mostach, koncówki drążków kierowniczych, rozrząd do wymiany za 5000tys km oczywiscie cały kapletny rozrząd juz zakupiłem i w cenie dokładam.oc ważne do 2013r. polecam, mozliwa zamiana . tel 782639221 cena przy zam...11.000zł |
|
_________________ Mitsubishi Eclipse GST 2.0 turbo wejdź i skomentuj
Nie wstydźcie się, klikajcie 'Pomógł' |
|
|
|
 |
|
|