|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Poległem - czy ktoś pomoże L300 4x4 |
Autor |
Wiadomość |
kalafix
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi L300 4WD
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 06-09-2012, 17:54 Poległem - czy ktoś pomoże L300 4x4
|
|
|
witam wszystkich,
słuchajcie poległem- po 3 dniu poszukiwania manuala, nałapaniu jakiejś tony wirusów i "gów..." dodatków przeglądarki PODDAJĘ SIĘ! stałem się "szczęśliwym" posiadaczem pożeracza czasu bo sporo roboty mam przy nim.
Błagam o pomoc, ktoś ma to w pdf? manual/serwisówkę L300 4wd 1997
Na ProximaCentauri2001@Gmail.com będę niezmiernie wdzięczny.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
moniaquba
Forumowicz UWAGA! OSZUST!
Auto: ZŁODZIEJ I OSZUST
|
Wysłany: 08-09-2012, 13:59
|
|
|
Powiedz dokładnie czego Ty szukasz?? |
|
|
|
 |
kordiank2
Mitsumaniak MojTytułJestZaDługi
Auto: eclipse 4G
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 9 razy Dołączył: 11 Maj 2005 Posty: 704 Skąd: Boćki - podlaskie
|
Wysłany: 08-09-2012, 18:53
|
|
|
kalafix, jeśli chodzi o silnik to w forumowym archiwum są dostępne różne manuale. tylko musisz wiedzieć jaki jest kod silnika (po pojemności i ilości cylindrów nietrudno to rozszyfrować, że nie wspomnę o numerze vin). odpowiednie informacje na pewno znajdziesz na forum. z benzynowych najpopularniejsze w tym roczniku były 2,4 i 3,0 czyli 4g64 oraz 6g72 z diesli to najwięcej ich jeździło z 4d56, 4m40 - turbo ale może masz 4.2 lub 4.8 - takie trafiały sie w L300 delicach/mahindrach:) na początek odkoduj vin: http://www.motoverse.com/tools/vin/mitsubishi.asp |
_________________ taka prawda i lepiej naucz się w zgodzie z nią żyć - zapamiętaj: jest jak jest, nie jak powinno być
DZIEŁA na SZTUKI |
|
|
|
 |
|
|