|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zlot 2012 - akcja "Kropelka Krwi" |
Autor |
Wiadomość |
Blondi
Mitsumaniak admin Morfiego ;P

Auto: srebrna strzała :)
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-09-2012, 14:27
|
|
|
Marcin-Krak napisał/a: | Blondi, napisałaś do nich coś po wszystkim? |
Napisalam, że autobus był nie ten, ze Panie były nieuprzejme, że nic nie pomagały a wręcz odstraszaly chętnych.
Nie dostałam zadnej odpowiedzi i pewnie juz nie dostane.
Trochę mi przykro, ze tak slabo akcja poszla, bo spodziewałam się wiekszej frekencji.
Moze na 2013 ktos sie podejmie i akcja wypali lepiej. W razie czego służę pomoca i radą. |
|
|
|
 |
m6riano
Mitsumaniak Użytkownik zbanowany

Auto: EA2W,98r,136KM,LPG 446tkm
Dołączył: 24 Sie 2009 Posty: 7356 Skąd: Gdzie Syrenka w herbie jest!
|
Wysłany: 09-09-2012, 15:15
|
|
|
Blondi napisał/a: | Moze na 2013 ktos sie podejmie i akcja wypali lepiej. W razie czego służę pomoca i radą. |
Jakby Zlot był w okolicach Wawy to my(jako CK) mamy już powiedzmy utarte szlaki jeśli chodzi o autobusy..ale terminy niestety na min. miesiąc w przód.. |
_________________ Użytkownik zbanowany za działalność komercyjną - produkcja i sprzedaż naklejek Klubowych Mitsumaniaki.
 |
|
|
|
 |
Guga_deLux
Mitsumaniak

Auto: Space Runner, '93, 1,8
|
Wysłany: 10-09-2012, 05:53
|
|
|
A ja mam jakiś polecony z Łodzi do odebrania. Albo od nich (obstawiam 1. opieprz za wyniki; 2. info do skarbówki; 3. wyniki) albo mnie jaki foropstryczek złapał. Dowiem się więcej dziś |
_________________ Jak się robi sałatkę z buraków? - Wrzuca się granat do BMW.
Chyba piszę poprawnie po polsku
02193/KMM
"Prostaczkowie, król wysłuchał waszych plebejskich lamentów..." by KJ |
|
|
|
 |
|
|