[3.2 DID] Geometria zawieszenia - gdzie Warszawa i okolice? |
Autor |
Wiadomość |
emka
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero III DID
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 25-08-2012, 21:11 [3.2 DID] Geometria zawieszenia - gdzie Warszawa i okolice?
|
|
|
Witam,
Czy możecie polecić jakiś dobry warsztat w okolicach jak w temacie, który będzie w stanie ustawić geometrie zawieszenia w PIII? Tył zaczyna lekko ciąć opony od środka. Obawiam sie, ze śruby bedą zapieczone i będzie trzeba ciąć więc dobrze byłoby aby mieli dostęp do części. Robił to ktoś z Was gdzieś w tych okolicach? Ile to moze orientacyjnie kosztować? Dzieki z góry za podanie jakiś namiarow.
Pozdrowko. |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 26-08-2012, 06:56
|
|
|
Warsztatu koło Warszawy nie znam, ale może ktoś poda. Natomiast części to nie problem bo mamy takie od ręki. I tuleje i śruby. |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
artmit1
Forumowicz
Auto: Pajero III 3.2 DiD 04
Pomógł: 1 raz Dołączył: 15 Gru 2011 Posty: 47 Skąd: Stare Babice
|
Wysłany: 26-08-2012, 17:07
|
|
|
Polecam AutoTW przy Pulawskiej ( dokadny adres w necie). Sam serwisuje u nich drugie Pajero i jest OK. |
_________________ Arturos Pajeros |
|
|
|
 |
emka
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 26-08-2012, 20:18
|
|
|
Dzieki za namiar. Kiedyś u nich byłem na przeglądzie i tez byłem bardzo zadowolony. Nie widzialem jednak sprzętu do ustawiania geom. zawieszenia. To jednak było jakiś czas temu. Czy wiesz, ze sprzęt maja i zajmują sie tym? Robiłeś to u nich? Dzieki. |
|
|
|
 |
ITR
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero
|
Wysłany: 31-08-2012, 18:38
|
|
|
Witam,
po analizie i odwiedzinach warszawskich serwisów pojechałem do Bytowa do Zbyszka i tam robię przeglądy(dodając koszty przejazdów i noclegu i tak lepiej wychodzi a poza tym wszystko pod ręką części nowe i używki na miejscu).Zbyszek zawieszenia nie robił odesłał do umówionego speca ze ścieżką i kompem wymiana trwała ok 4 h ze zbieżnością. |
|
|
|
 |
emka
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 20-09-2012, 22:06
|
|
|
ITR,
Możesz mi napisać ile kosztowała ta zbieznosc u Zbyszka, a raczej w poleconym przez niego warsztacie? Dzieki z góry. Pozdr, |
|
|
|
 |
|