|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] MITSUBISHI Galant 2.5 Garwolin |
Autor |
Wiadomość |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 146 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 7054 Skąd: Calish4nia
|
Wysłany: 03-10-2012, 14:56
|
|
|
Cytat: | A ktoś z klubowiczów ma coś podobnego na sprzedaż? Bo nie widzę :/ |
ma tylko ze nie kombi |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
oczko82
Nowy Forumowicz \PS/
Auto: Seat Leon 1.8T
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-10-2012, 17:25
|
|
|
Sprawa upadła...gość (sprzedający) to jakiś dziwny typek. Ja tego galanta odpuszczam.
Matejko, ja chcę tylko kombi.
Jak ktoś by miał coś do sprzedaży (w idealnym stanie) w benzynie i w kombi to proszę o priv.
A tymczasem temat do zamknięcia. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
wolf138
Nowy Forumowicz
Auto: szukam
|
Wysłany: 04-10-2012, 13:04
|
|
|
też mi się spodobał i szukając informacji trafiłem tu:) Tak to jest z handlarzami i komisami, lepiej omijać z daleka...
Również jestem zainteresowany ładnym kombi od klubowicza:> |
|
|
|
 |
matrixadam
Forumowicz
Auto: Galant 2.5 V6 automat
Pomógł: 1 raz Dołączył: 08 Sty 2012 Posty: 103 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 04-10-2012, 20:10
|
|
|
wolf138 napisał/a: | Jak ktoś by miał coś do sprzedaży (w idealnym stanie) w benzynie i w kombi to proszę o priv. |
W idealnym stanie są prawie wszystkie |
_________________ Galant 2.5 V6 automat kombi 2000 rok |
|
|
|
 |
danino88
Mitsumaniak

Auto: Galant 2.5V6TT & Lancer 1.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 24 Sty 2007 Posty: 1315 Skąd: Częstochowa/Wrocław
|
Wysłany: 06-10-2012, 13:48
|
|
|
mi ostatnio vka spaliła 7litrów, jadać na trasie powyżej 140 a co do zakupu przez komis, to wszystko dałoby się zrobić ale wtedy cena pewnie by była większa |
_________________ Jest :
Evo 8 - 500KM/600NM
Evo X - czerwone, niebieskie,białe
a do jazdy na codzień Outlander I Turbo 288/365
Był :
Galant EA5A VR4 2001r 2,5V6TT 2011- http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=67562 |
|
|
|
 |
DanielBogusz
Mitsumaniak Sędzią moim jest Bóg

Auto: Space Star 1.6 Galant 2.5
Pomógł: 3 razy Dołączył: 28 Sie 2009 Posty: 389 Skąd: Garwolin
|
Wysłany: 06-10-2012, 17:35
|
|
|
Oglądałem galanta na żywo. Silnik uruchomiłem, przejechać nie pozwolono mi (dziwne). Wg. mnie, a mechanikiem nie jestem, silnik pracuje ładnie, równo, chociaż inaczej niż mój, a mam taki sam. Uszczelniacze do wymiany, bo trochę cieknie z pod pokrywy. Pod maską ogólnie trochę rdzy na mocowaniach elementów głównie, kielichy zero rdzy. Jeśli chodzi o nadwozie to lakier jest ładny, samochód nie był umyty, więc sporo kurzu było, ale rys dużo nie ma. Z tego co zauważyłem to na zderzaku przednim jedna większa, trochę na drzwiach po stronie pasażera z przodu. Lusterka ładne, lakier z nich nie odchodzi. Nadkola tylne bez rdzy w ogóle, jednak widać, że blacha zaczyna już powoli się fałdować, że tak to nazwę. Lotka, listwy ładne, lakier nie odchodzi. Na rancie z przodu maski ma 2 ogniska rdzy, ale się jeszcze nie przebiła. Mam zdjęcie, wstawię jak bluetooth naprawię w kompie. Felgi ładne, z przodu troszkę rant zjechany, z tyłu nie ma kapsla w środku, poza tym alum niczego sobie. Opony do wymiany od razu! Środek bardzo zadbany, kierownica jak nowa, gałka trochę zaczynają nitki puszczać lekko, czarna konsola, taka sobie - wolę srebrną Zegary piękne,ładniejsze niż na zdjęciach. Elektryka foteli, regulacji i składania lusterek działa - sprawdzałem. Fotele bardzo ładne, bagażnik zadbany, nie poobcierany.
Wizualnie ładnie wygląda. Szkoda, że nie mogłem się przejechać, biegi wchodziły na luzie ładnie, ciekawe jak dwójka wskakuje na zimnym silniku. Więc zawieszenia, elastyczności, hałąsu (uszczelki) sprawdzić nie mogłem. Radia nie ma, schowek pod radiem latał luźno, taki byle jaki. Jako, że avance mają zderzaki i listwy duże to i pod spód bardzo nie zajrzałem. Tarcze dotykałem, rowków nie mają wyrytych, ręczny działa.
W ogóle to babka jakaś tylko była, więc się trochę bała pewnie na przejaźdżkę wyruszyć, szkoda.
Tyle ode mnie, może po coś się to komu przyda troche. Sory oczko, że tak późno. |
|
|
|
 |
oczko82
Nowy Forumowicz \PS/
|
Wysłany: 06-10-2012, 21:23
|
|
|
DanielBogusz, spoko, nic się nie stało. Decyzję o nie zakupie podjąłem wcześniej. Gość nie jest konkretny więc nie ma czego żałować. A do tego teraz widać, po Twoim opisie, że to nie aż taka igiełka jak mówił telefonicznie sprzedający.
Tak więc nie ma czego żałować...jak nie ten to następny.
Daniel WIELKIE DZIĘKI za sprawdzenie go na miejscu.
ps temat do zamknięcia. |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 13-10-2012, 15:33
|
|
|
oczko82 napisał/a: | Daniel WIELKIE DZIĘKI za sprawdzenie go na miejscu. |
Kliknij "Pomógł" |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
oczko82
Nowy Forumowicz \PS/
|
Wysłany: 13-10-2012, 20:13
|