Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Bradzo denerwujące dziwne dźwięki z środka kierownicy
Autor Wiadomość
Alien161 
Forumowicz

Auto: Carisma 1.6 16v 99 comfort sed
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 09-10-2012, 14:42   

Problem z hamulcem ROZWIĄZANY
na początku myśleliśmy że to bębny ale jednak z nimi było wszystko ok
zaczeliśmy odpowietrzać tak dla świetego spokoju.
Okazało się że były to zapieczone szczęki przednich hamulców trzeba było to wszystko rozebrać i przeczyścić i jak ręką odjął samochód hamuję o niebo lepiej mam wrażenie jakbym miał założone całkowicie nowe hamulce staje dęba w miejscu i ABS od razu się załącza

Problem ze stukami w kierownicy jeszcze nie rozwiązany ale na 90 % jest luz na przegube kolumny kierowniczej, trzeba kupić używkę i to sprawdzić. Przy grzebaniu przy kierownicy miałem przykrą niespodziankę mianowicie kierownica całkowicie wraz z kolumna wypadła mi z prowadnic trzymających ja w miejscu i po prostu opadła. Jest tam jakiś problem z zabezpieczeniem tego by kierownica nie wypadała z tych prowadnic i niestety jak mocno się nią pociągnie góra dół to wypada.

Odpowiedz do tematu