|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
zamiana na lepszy model |
Autor |
Wiadomość |
damianrally [Usunięty]
|
Wysłany: 18-01-2007, 17:51 zamiana na lepszy model
|
|
|
Witam od niedawno jestem szczesliwym posiadaczem mitsubishi colta 1,3 1991 samochód jest swietny ale jak to z biegiem czasu bywa apetyt rosnie i mysle a zmianie na cos mocniejszego nieukrywam ze interesuje mnie tylko marka mitsubishi znalazłem nawet dlamnie ideał co myslicie otym
http://moto.allegro.pl/it...ik_1_6_16v.html
mysle ze nawet jest to opłacalny interes co wy nato z góry dziek |
|
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21954 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 18-01-2007, 18:03
|
|
|
Zauważ na ostatnim zdjęciu, że szpara pomiędzy błotnikiem a maską nie jest widoczna na całej długości. Na fotce zrobionej od przodu prawy reflektor inaczej wygląda niż lewy. No, ale chyba nie ma niebitych Coltów. Trzeba obejrzeć "na żywo" i się przekonać czy warto. |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Pomógł: 89 razy Dołączył: 15 Kwi 2005 Posty: 9211 Skąd: s kątowni
|
Wysłany: 18-01-2007, 19:12
|
|
|
jak dla mnie to on byl caly malowany.
czyli po ostrym dzwonie . |
|
|
|
 |
josie
Mitsumaniak majsterklepka

Auto: Omega B 2.0
Pomógł: 167 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 2517 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 18-01-2007, 21:09
|
|
|
Rafal_Szczecin napisał/a: | jak dla mnie to on byl caly malowany. |
Nie wiem czy komuś opłacało się sprowadzać, naprawiać, malować i teraz sprzedawać za 3500tyś
Jak silnik dobry to brać:) |
|
|
|
 |
damianrally [Usunięty]
|
Wysłany: 18-01-2007, 23:02
|
|
|
zgadzam sie z josie zresztom za takom cene 1,6 raczej cieszko kupic a frajda z jazdy takim autkiem musi byc swietna 113KM to jest jusz cos dziek za odp .jutro sie wyjasni wszystko pozdr . |
|
|
|
 |
|
|