Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Hubeeert
14-05-2014, 13:30
Co myslicie o tej CARI 1996 1800
Autor Wiadomość
remiczek
[Usunięty]

Wysłany: 19-01-2007, 07:10   

witam

szukam , szukam ale max do 15 000 tyś

i raczej na terenie śląska, jakos nie chce mi sie jeździc po całym kraju żeby zobaczyc ze coś tam jest nietak :)

pozdrawiam

Tomecki
[Usunięty]

Wysłany: 19-01-2007, 07:20   

Moja cari

A to moje.
Jak się podoba?

snake
[Usunięty]

Wysłany: 19-01-2007, 09:02   

A może moja by Cię interesowała.
97/98 GDI 96 tys srebrny wersja LX
Ja będziesz zainteresowany podeśle zdjęcia

remiczek
[Usunięty]

Wysłany: 19-01-2007, 09:43   

chetnie email mejkun@o2.pl
gg: 8292179

pozdrawiam

Jacek_GDI
[Usunięty]

Wysłany: 19-01-2007, 11:07   

A może ktoś ze Szczecińskiego chce sprzedać albo ma namiary na ładną nie drogą carismę.?

jawor44
[Usunięty]

Wysłany: 21-01-2007, 14:22   

tutaj masz wiecej fotek zielonej Carismy ze Szczecina

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C2152813

pozdrawiam

arekp 
Mitsumaniak

Auto: inny
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 21-01-2007, 15:47   

jawor44 napisał/a:
tutaj masz wiecej fotek zielonej Carismy ze Szczecina

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C2152813

Nie warto, wyzej dawalem fotki 'z bliska' wlasnie tej 'idealnej' Carismy z uderzonym przodem i tylem ;)

jawor44
[Usunięty]

Wysłany: 21-01-2007, 19:30   

wiem i to jest kolejny przyklad ze jest bardzo ciezko kupic Carisme w kraju.rzadko sie zdarza Carisma godna uwagi. mnie tylko zastanawia ile przykladowo zaplacil ten ktos za ta konkretna sztuke za granica....!!???1000 Euro 1500

arekp 
Mitsumaniak

Auto: inny
Wysłany: 21-01-2007, 20:04   

Mysle, ze 1,5-2k EUR. Widac tez roznice w cenie komisowej, jak tam bylem cena wynosila 13000 zl ;)

stanik 
Mitsumaniak

Auto: Volvo S60 2.4i
Wysłany: 21-01-2007, 20:15   

ja dzisiaj pojeździłem po komisach w okolicy, obejrzałem jakieś 250-300 autek (wiadomo, niektóre są tak zmasakrowane że nawet nie ma co podchodzić bliżej no i część marek odpada z założenia :) ) i powiem szczerze, że jak dla mnie, mając 50 tyś PLN to nie ma totalnie z czego wybrać. Auta 2-3 letnie są w takim stanie że mój 10-cio latek lepiej w środku jest utrzymany.
Jedyne co się nadawało do w ogóle odbycia ewentualnej jazdy próbnej to był jeden mercedes E i jeden S klasa i dwie Hondy Accord w tej najnowszej budzie (ale ceny tych wszystkich 4 sztuk znacznie przekraczały 50 tyś pln) i to wszystko, do reszty to szkoda było podchodzić. A już rekord pobił S60 z 2004 roku "z silnikiem" 2.5T który leżał obok auta :) a właściwie to leżał sam blok silnika który wyglądał tragicznie a gdzie reszta silnika to nie wiadomo (jak dla mnie to trzeba by kupić do niego drugi, zdrowy silnik....)
Pozdrawiam
#0175/KMM
Carisma 1.8 SOHC 115KM GLX (Pb +LPG)
SPRZEDANA 30.08.2007
AB RH+
Canon 350D + KIT 18-55mm + Sigma 18-200 OS + Canon 50mm 1.8

jawor44
[Usunięty]

Wysłany: 21-01-2007, 22:02   

masz racje. jak bym kupowal auto w kraju to tylko od I wlasciciela oraz kupiony w ASO lub wyjazd samemu bez posrednikow do niemiec.jestem studentem i to dla mnie nie problem a nowego samochodu nie kupie bo mam wazniejsze priorytety.ja sprawadzilem swoja Cari rok 99 przed liftingiem z pod Mannheim bezwypadkowa wersja Ls od 1 wlasciciela za 3500Euro ale stan idelany.oczywiscie z domu bez posrednikow

Potek 
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1.6 Classic
Wysłany: 22-01-2007, 09:59   

stanik a spróbuj zastosować metode jaką mnie udało się kupić roczne auto :D
Po prostu wypisałem nr tel. do autoryzowanych dilerów marek które mnie interesowały w promieniu jakiś 150km od domu i zadzwoniłem z pytaniem czy maja coś co mnie interesuje. Jeden miał roczny samochód odpowiadający moim wymaganiom. Auto było krajowe, miało symboliczny przebieg, było kupione właśnie w tym ASO i do niego oddane bo właściciela nie było stać na spłacanie rat. W czasie poszukiwania samochodu spotkałem się też w ASO z samochodami pochodzącymi z różnych testów dla prasy, porównawczych itp. Były to auta roczne i miały mały przebieg tylko że marki mnie nie interesowały :)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi