|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Nasze Assistance |
Autor |
Wiadomość |
wladek8 [Usunięty]
|
Wysłany: 21-01-2007, 11:05
|
|
|
Witajcie
Na wstepie przesyłam pozdrowionka i prosze o pomoc na ostatnim spotkaniu przed łuczniczka była to niedziela był kolega z Mogilna białym Mitsubishi Colt rozmawiałem z nim na temat mojego Miśka i On zaproponował mi swoja pomoc nie stety w tym wszystkim nie zabrałem do niego numeru telefonu i co ciekawsze nawet nie wiem jak ma na imię czy może mi ktos pomóc jakoś dotrzeć do tego kolegi będę wdzięczny za pomoc na wszelki wypadek podaje numer domnie 669349470
Władek |
|
|
|
 |
bartek_nkm [Usunięty]
|
Wysłany: 21-01-2007, 12:01
|
|
|
To jest Miko . Skontaktuj się z nim przez PM |
|
|
|
 |
tomusn
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-01-2007, 16:24
|
|
|
wladek8, zapisz się do Mitsumaniaki Assistance - link w moim podpisie, będziesz miał dostęp do osób które oferują wzajemną pomoc (Miko, Doniu, Bartek, ja i Efa! oraz inne osoby z innych regionów Polski) |
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
|
|
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-01-2007, 19:21
|
|
|
tomusn napisał/a: | zapisz się do Mitsumaniaki Assistance |
.. i jak się później fajnie po kraju śmiga jak wiesz że prawie w każdym zakątku jest bratnia dusza.
Jeszcze nie korzystałem i nikt nie korzystał z mojej pomocy ale sama świadomość tego że takowa istnieje pozwala na bardziej optymistyczne traski |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
|
|