|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Halogeny (włącznik) |
Autor |
Wiadomość |
majonez1990
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma 1.6 (90KM)
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 24-11-2012, 23:56 Halogeny (włącznik)
|
|
|
Witam, w moim miśku ostatnio zamontowałem originalne halogeny, po czasie dokupiłem włącznik halogenów z colta, gdyż ceny włączników do carismy są chore, wtyczka do świateł przeciwmgielnych pasuje i włącza światła, gorzej jest z halogenami, gdyż wtyczka wydaje się by taka sama, a jednak nie pasuje, na chama można wsadzić jako tako wtyczkę, ale po włączeniu przycisku zapalają się światła mijania zamiast halogenów. Czy ktoś przerobił ten temat i może coś doradzić oprócz kupienia włącznika do cari?? |
|
|
|
 |
apikus
Mitsumaniak

Auto: ASX
Pomógł: 22 razy Dołączył: 25 Sty 2007 Posty: 1932 Skąd: Staniszów
|
Wysłany: 25-11-2012, 06:30
|
|
|
Ja włożyłem po porsty wyłącznik od sprzętu AGD . podłączyłem kabelki zgodnie ze schematem i działało (w Cari '96).
Zdjęć niestety nie mam przy sobie. |
|
|
|
 |
majonez1990
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma 1.6 (90KM)
|
Wysłany: 25-11-2012, 13:27
|
|
|
Też na początku miałem normalny włącznik, tylko chce żeby to był orginalny włącznik |
|
|
|
 |
|
|