|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[MSS 1.6] Proszę o ocenę |
Autor |
Wiadomość |
krzysiek497
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Space Star 1.6
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|
 |
RaVciO
Mitsumaniak

Auto: był MSS 1.6 jest Superb II
Pomógł: 19 razy Dołączył: 06 Kwi 2009 Posty: 1254 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: 03-01-2013, 15:01
|
|
|
Nic złego tak na pierwszy rzut oka nie widać, ale ja bym z tych trzech celował w tego grafitowego.
Prawdopodobnie sprzedaje osoba prywatna, napisane jest, że pierwszy właściciel i jest na polskich blachach więc może kupiony w Polskim salonie. Jeśli gościu jest prawdziwym pierwszym właścicielem to zna całą historię auta i nie może powiedzieć że o czymś nie wie. Więc jak spytasz czy był malowany, a on powie, że nie wie to już wszystko wiesz
Ceny mniej więcej takie jak według eurotaxa, aczkolwiek według mnie niskie, ale to już wina naszego zepsutego rynku.
Co do podanych przebiegów, mogą być prawdziwe, mój ma 99tys.
Te czerwone jakoś bardzo czyste pod maską i jak widać na zdjęciach są z komisów, a tym jakoś nie ufam...
Według mnie najlepiej dowiedz się czy ten grafitowy to rzeczywiście jest I właściciel i zacznij od tego. |
_________________ Si vis pacem, para bellum. |
|
|
|
 |
jewiurz
Forumowicz

Auto: był MSS 1.6 Comfort 2004
Kraj/Country: Russia
Pomógł: 11 razy Dołączył: 11 Lut 2008 Posty: 112 Skąd: Legionowo
|
Wysłany: 03-01-2013, 15:29
|
|
|
1 i 2 sprawdzić dokładnie tył, w czerwonym na pewno było coś kombinowane co najmniej lakierowana klapa, w grafitowym spasowanie zderzaka jest słaaabe
3 kombinowany przód
PS. ale te auta staniały |
|
|
|
 |
krzysiek497
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Space Star 1.6
|
Wysłany: 03-01-2013, 15:57
|
|
|
Dzięki za odpowiedzi, najbliżej mam do tego pierwszego i od niego bym zaczął oglądanie, poza tym najbardziej mi się podoba kolor. |
|
|
|
 |
jurek11
Forumowicz

Auto: mitsubishi space star 1,6
Pomógł: 1 raz Dołączył: 20 Mar 2009 Posty: 57 Skąd: warszawa
|
Wysłany: 03-01-2013, 20:27
|
|
|
witam
Jak na moje oko to oba czerwone są malowane i przesadnie odpicowane , ale być może faktycznie rynek się zmienił i ceny spadły.
Podchodziłbym jednak ostrożnie do tych ofert.
Można na zdjęciach cuda pokazać , nie ma to jak pojechać osobiście.
Auto eksploatowane 10 lat musi wyglądać jak używane a nie jak z salonu.
Osobiście sprawdził bym tego grafitowego , wg mnie najbardziej wart zachodu i kolorek fajny.
Życzę powodzenia ,a szczególnie ostrożności . |
|
 |
|
|