|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Spojler |
Autor |
Wiadomość |
Uki_NH
Forumowicz
Auto: Lancer sedan 2009 1.8
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 22-04-2011, 12:31
|
|
|
Wszystko już wiem, montaż jest banalnie prosty.
Dzwoniłem do ASO spytać o jakiś szablon, ale powiedzieli, że nie ma żadnego szablonu i wysłali mi instrukcję jaka jest załączana do spojlerów.
W skrócie ta instrukcja brzmi tak, po obu stronach klapy od wewnątrz są po 2 wytłoczenia, które trzeba przewiercić narpier fi3mm, później rozwiercić do fi9mm.
No i mamy dziury do montażu spojlera:) |
|
|
|
 |
Buldi
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer Sedan Invite 1,8 2010
|
Wysłany: 04-09-2012, 17:24
|
|
|
Długo się zastanawiałem, ale w końcu zamówiłem spojler - "sportive" lub "typ sportowy". Mam nadzieję, że misiek będzie ładnie wyglądał |
|
|
|
 |
QaDo
Forumowicz
Auto: Lancer Sedan
|
Wysłany: 05-09-2012, 16:21
|
|
|
Sedan musi mieć spoiler Kupowałem na all. nie drogo w designie fabrycznym. Powiem tak wykonanie rewelacyjne, ale materiał już słabo.. na podwójnym podkładzie jest ok, musi dobrze wyschnąć. Koszta : Spiler ok 200zł, Lakier fabryczny 35zł, Malowanie z podkładem ok 250zł. Montaż 0zł ! Wystarcza wiertarka, punkty montażowe są gotowe na klapie, pilniczek. Następnie pomalowanie dziur, trochę masy żeby zaizolować śrubę i już. Efekt rewelacyjny A i spoilery od jednej firmy od spodu mają super wyżłobienie "LANCER" |
_________________ Zdecydowanie najszybszy Lancer w mieście.
V-max 240 Km/h |
|
|
|
 |
tyku
Mitsumaniak

Auto: MITSUBISHI LANCER
Pomógł: 56 razy Dołączył: 25 Sty 2012 Posty: 3004 Skąd: INTERNET
|
Wysłany: 26-01-2013, 19:36
|
|
|
Czy ktoś wie jaki spojler zderzaka przedniego pasuje do Lancera Sportback? Może coś od sedana podejdzie? |
_________________ MITSUBISHI LANCER 1.8 (4B10) Sportback - Red Metallic (P26)
Rok produkcji: 2010.
 |
|
|
|
 |
mjsystem
Forumowicz
Auto: ...
Pomógł: 27 razy Dołączył: 06 Sie 2010 Posty: 11637 Skąd: ...
|
Wysłany: 26-01-2013, 21:52
|
|
|
tyku napisał/a: | Czy ktoś wie jaki spojler zderzaka przedniego pasuje do Lancera Sportback? Może coś od sedana podejdzie? |
Rafał, zawsze możesz sprawdzić w Wojtmarze w Myślenicach.
http://www.wojtmar.pl/skl...grill-brewki-cb
Mi się wydaje, że czy sedan czy SB to ta sama dokładka |
|
|
|
 |
|
|