Darmowe rozmowy telefoniczne |
Autor |
Wiadomość |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 30-01-2007, 19:36 Darmowe rozmowy telefoniczne
|
|
|
Powiedzcie mi czy ktos z was "cwiczyl" darmowe rozmowy telefoniczne np. z tej strony: http://www.voipdiscount.com/en/index.html
Jak zwykle jesli cos jest za darmow (lub prawie za darmo- patrz prom) jestem sceptyczny i podchodze do tego z duza rezerwa.
Ktos moglby cos wiecej powiedziec na ten temat? |
|
|
|
 |
TommiCrazy
Forumowicz VR-4 LIFE
Auto: UKOCHANE
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 30-01-2007, 21:04
|
|
|
tego nieznam ale co do kosztow samych rozmow to ja mam zwykla karte sim o2 w telefonie, wgrane przez sms ustawienia na rozmowy do polski po 7p za minute na stacjonarny, darmowe weekendy w sieci o2 od soboty do poniedzialku. |
_________________ Galant E38A GLSI 4x4
Starion Turbo widebody 2.0T
GTO MK3- 3.0V6 Twin Turbo
Outlander 2.0 PHEV 5HS
 |
|
|
|
 |
Jogurt
Mitsumaniak

Auto: CA4A & EA5W
|
Wysłany: 31-01-2007, 00:01
|
|
|
jak bedziesz miał neta to jest program ze na stacjonarne gadasz 3 miesiące za 10 euro, 5h każdego tygodnia do wygadania - freecall.
jak masz stacjonarny to wykrecasz najpierw nr 08444620620 a potem stacjonarny w pl i # kasują 2p za minute.
a jak masz komórke to tak jak Tommi pisał. pozdro |
_________________ CA0
Galant II |
|
|
|
 |
LISEK.LUBLIN [Usunięty]
|
Wysłany: 01-03-2007, 22:31
|
|
|
siema. jest cala masa "kodów" na rozmowy darmowe lub prawie darmowe. ja mam abonament t-mobile i dzwonie "za darmo' tj;po wykreceniu kodu+numer krajowy wykorzystuje darmowe minuty. napisz konkretnie czego szukasz; połączeń z domowego, z budki czy z komóki(karta czy abonament) ew. jaka siec? |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 02-03-2007, 09:14
|
|
|
szukam taniego gadania z komorki uk na stacjonarny w pl,
komorka to T-mobile, nie wiem czy prepaid czy abonament ale jesli to roznica to sie dowiem. |
|
|
|
 |
LISEK.LUBLIN [Usunięty]
|
Wysłany: 02-03-2007, 15:13
|
|
|
bedzie lepiej jak sie dowiesz. jesli to karta prpaid to polaczenia beda platne(w najgorszym przypadku jak za polaczenia UK-UK). jesli to abonament to mozna wykorzystac darmowe minuty- czyli free. |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 02-03-2007, 15:21
|
|
|
ok, przy najblizszej okazji jak braciak bedzie dzwonic dowiem sie z czego korzysta. |
|
|
|
 |
wlad [Usunięty]
|
Wysłany: 09-03-2007, 16:00
|
|
|
nie wiem ,jak jest teraz [korzystam ze stacjonarnego]ale jeszcze 2 miesiace temu zasilajac konto O2 za 15 funtow mialo sie 150 minut darmowych w weekendy i wieczorem i dzwoniac na ten wlasnie 08444620620 nie pobieralo mi nic.ale moglo sie cos zmienic przez ten czas...
a zamiast dzwonic ze stacjonarnego na ten numer lepiej kupic karte i-phone za 5 funtow i ma sie ponad 400 minut za darmo[czyli nieco ponad 1p za minute]. |
|
|
|
 |
swinks_UK
Mitsumaniak

Auto: Lancer Evo 8 FQ300
Kraj/Country: UK
|
Wysłany: 28-05-2007, 19:27
|
|
|
Apropos Voipdiscount... odświeżę temat.
To soft niemieckiej firmy na stacjonarnego PC, jak masz stałe łącze to wychodzi naprawdę tanio, szczególnie na rozmowy z telefonami stacjonarnymi (za free), ale i tak jest taniej niż nawet Skypem
Proces instalowania następująco:
1. instalujesz ściągnięty soft
2. rejstrujesz się zakładając login i hasło
3. wykorzystujesz okres próbny
4. opłacasz tzw. depozyt - opłata ok. 8GBP (równowartość 10 EUR), ja dla bezpieczeństwa używałem PayPala
5. jakieś 4-6 m-cy gadania za free (brak gadulstwa) lub krócej
6. po wykorzystaniu limitu dni za free opłaty są brane z depozytu
Jakość rozmów o niebo przewyższa popularnego Skypa, no i nie ma problemów z dodzwanianiem się na stacjonarne do Polski.
Od sierpnia 2006 używam tylko VoipDiscount'a na rozmowy do Polski |
_________________ swinks
ex-Galant EA3A (2.4 GDI)
ex-Galant EC5A (VR4 Type-S) - moc 340 HP oraz moment 443 Nm
Historia moich Misiów
Lancer Evo 8 FQ300 - 408 HP oraz moment 510 Nm |
|
|
|
 |
pierafal
Mitsumaniak

Auto: GALANT EA V6
|
Wysłany: 28-06-2007, 08:59
|
|
|
Ja korzystam z VOIPBUSTERa
Wplacasz 10Euro + podatek = 11,80 Euro
i masz rozmowy na stacjonarne do Anglii i wszystkie stacjonarne w Polsce w cenie 1 Euro CENT i wiele innych rowniez darmowych |
_________________ pozdrawiam, Rafał
|
|
 |
|