Outlander 2008 INSTYLE- potrzebna opinia |
Autor |
Wiadomość |
bonito
Forumowicz
Auto: był Outlander II 2.0 TDI
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Paź 2008 Posty: 556 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 10-04-2013, 15:25
|
|
|
Ale dyskusja się wywiązała
To czy autko jest wypadkowe czy nie sprawdzi każdy jeden blacharz czy lakiernik i to bez czujnika grubości lakieru. Zakładam że kupujący spokojnie samochód może sprawdzić, zamiast oceniać szerokość fug na zdjęciach.
Co do licznika i realistycznego przebiegu - przebieg może być jak najbardziej prawdziwy. Gdyby był to Audi A6, Mercedes E (średnia kadra menedżerska) lub Passat (przedstawiciel handlowy) z silnikiem wysokoprężnym to wiadomo że oznacza to w Niemczech jakieś 50-80 tysięcy rocznie. Natomiast Outlander mógł być drugim samochodem w rodzinie używanym jako dzieciowóz + wypady na urlop i przebieg może być prawdziwy.
bonito |
|
|
|
 |
borsak1
Forumowicz 2.2D MiVEC Intense+
Auto: Outlander II
Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Kwi 2011 Posty: 542 Skąd: Sulejówek
|
Wysłany: 10-04-2013, 16:03
|
|
|
chyba ktoś na tym forum chwalił się że robi rocznie koło 10 tys. |
_________________ szerokości wszystkim i sobie |
|
|
|
 |
lexus
Mitsumaniak lexus

Auto: outekII 2,0 DID 2007 intense+
Pomógł: 13 razy Dołączył: 12 Mar 2010 Posty: 1122 Skąd: warszawa
|
Wysłany: 10-04-2013, 16:21
|
|
|
Ja robię 10k ale nie kupuję nowych sam.Wyć mi się chce jak słyszę że sam sprowadzony na handel nie ma kręconego licznika.Rozumiał bym jakbyś miał w Niemczech kupić auto od znajomego to bym uwieżył .Kol.Borsak wszystko da się podrobić a książka to pryszcz .Były programy na TVN jak przy granicy składają rozbite auta,podrabiają książki i kręcą liczniki.warto poczytać motor z 2012r tytuł Cud nad Odrą http://docs1.chomikuj.pl/...-Odr%C4%85.pdf. kolego Zenek jak nie chcesz jechać na zachód kupić samemu auto dla siebie to kup krajowy żebyś mógł sprawdzić historię auta z właścicielem w ASO. Kol Rezon moje auto z 2007 r nie ma żadnego problemu ze sprzęgłem dwumasą i turbiną mimo że jeżdzę nie za szybko.Mineły już 3 lata od sprowadzenia i praktycznie tylko przeglądy |
|
 |
Aleksander1965
Forumowicz
Auto: mitsubishi outlander 2,2 156km
Pomógł: 8 razy Dołączył: 17 Mar 2012 Posty: 480 Skąd: Strzelce Opolskie
|
Wysłany: 10-04-2013, 20:29
|
|
|
Mam kupiony pojazd od tego gościa |
|
|
|
 |
rezon
Mitsumaniak
Auto: był OutlanderII 2.0DID
|
Wysłany: 10-04-2013, 22:34
|
|
|
lexus napisał/a: | Kol Rezon moje auto z 2007 r nie ma żadnego problemu ze sprzęgłem dwumasą i turbiną mimo że jeżdzę nie za szybko | wszystko jak trafisz. U mnie poleciało sprzęgło i dwumasa była wytarta. ZNajomy ostatnio tak jak pisałem przy przebiegu niespełna 70kkm ma trochę problemów - wg mnie trochę z własnej winy. Nie musisz szybko jeździć - ważne, żeby turbina jednak czasami pracowała, a on jeździ bardzo oszczędnie - 60km/h i 6 bieg Inny znajomy w Krk klął na Outka na czym świat stoi bo co raz coś mu się działo a serwisy krakowskie nie słyną z jakości pracy . Sprzedał dwulatka z dużą stratą. |
_________________ był Outlander 2 2.0Did był Superb 1,8TSI 4x4 jest V60 CC  |
|
|
|
 |
borsak1
Forumowicz 2.2D MiVEC Intense+
Auto: Outlander II
Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Kwi 2011 Posty: 542 Skąd: Sulejówek
|
Wysłany: 11-04-2013, 08:05
|
|
|
rezon napisał/a: | wszystko jak trafisz |
jak mawiał Kargul "mądrego to i warto posłuchać" - dokładnie jak trafisz. |
_________________ szerokości wszystkim i sobie |
|
|
|
 |
zibiiwo
Mitsumaniak
Auto: OII 140KM
|
Wysłany: 11-04-2013, 16:36
|
|
|
lexus napisał/a: | kup krajowy żebyś mógł sprawdzić historię auta z właścicielem w ASO. | ja tak uczyniłem i jest OK(przynajmniej na obecną chwilę) |
_________________ Pozdrawiam Zbyszek |
|
|
|
 |
|