|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Doradzcie.... ocencie |
Autor |
Wiadomość |
qubus01 [Usunięty]
|
Wysłany: 02-02-2007, 21:51 Doradzcie.... ocencie
|
|
|
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C2210887
Powiedzcie mi czy taka bloakada zapolonu to jest mozliwa, a jesli tak to jak to sprawdzic, jak to wylaczyc... no i wogole powiedzcie czy kupno tego auta ma sens....
Z gory dzieki
Pozdrawiam... |
|
|
|
 |
Poler [Usunięty]
|
Wysłany: 02-02-2007, 23:32
|
|
|
Za 8 tyś. kupisz Sigmę w jednym kawałku. Nie bawiłbym się w naprawy a przy tej którą zaprezentowałeś koszt naprawy oceniam na około 4 tyś. zł.
Ja bym w to nie wchodził. Mojego Diamante wagona który jest w idealnym stanie mechanicznym i blacharskim chętnie bym sprzedał za 10 tyś. zł a może nawet trochę mniej jakby się ktoś targował. |
|
|
|
 |
Nachbar [Usunięty]
|
Wysłany: 03-02-2007, 08:16
|
|
|
wydaje mi się że wolałbym kupić
przykład
niż brać się za rozbitka z zablokowanym rozruchem...
[ Dodano: 03-02-2007, 08:18 ]
po zsumowaniu koszty identyczne lub nawet niższe niż przy naprawie a ile mniej problemów... Nie zapominaj że części do Sigmy nie leżą w każdym sklepie lub szrocie... |
|
|
|
 |
syski [Usunięty]
|
Wysłany: 13-02-2007, 21:17
|
|
|
1. Posłuchaj tych gości oni naprawdę mają rację nie ubieraj się w to !!!!!!!
2. zobacz na mobile.de ile kosztują w niemczech i rozważ to
3. a jak nie to patrz punkt pierwszy!!!!!!!! |
|
|
|
 |
|
|