Widzeliście nowe diamante??Co sądzicie?? |
Autor |
Wiadomość |
matkrk1996 [Usunięty]
|
Wysłany: 31-01-2007, 22:56 Widzeliście nowe diamante??Co sądzicie??
|
|
|
Własnie przegladałem allegro i trafiłem na aukcje kolesia ktory ściagnał diamante z2003 z USA i szczerze powiedziawszy bryła moim zdaniem nie jest rewelacyjna taka typowa stylizacja na amerykanskie samochody typu pontiac co nie koniecznie dodaje urody autu.I brak typowego tzw rekiniego pyska w miśku to już jest skaza jednak bryła sigmy/diamante np1996 rok jak moja przykładowo, jest nieśmiertelna;]A wy co sądzicie na ten temat??wrzucam link wiec ogladnijcie i napiszcie co sadzicie??http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=162264342 |
|
|
|
 |
grzess81 [Usunięty]
|
Wysłany: 01-02-2007, 10:34
|
|
|
Piękna maszyna !!! Od dzisiaj to jest jedno z moich marzeń !!! |
|
|
|
 |
Poler [Usunięty]
|
Wysłany: 02-02-2007, 02:39
|
|
|
Ten który jest na aukcji to już nie jest najnowszy model. Ten jeszcze był ładny. Natomiast to co zrobili teraz to woła o pomstę do nieba. Poniżej foto najnowszego modelu:
 |
|
|
|
 |
McDoune
Mitsumaniak Czarny Mesjasz :)

Auto: RL1, EA5W; GC8 GT; V70T5
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 8 razy Dołączył: 14 Lut 2006 Posty: 2921 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 02-02-2007, 08:22
|
|
|
widać inspiracje daewoo nubirą |
|
|
|
 |
slo_mo [Usunięty]
|
Wysłany: 02-02-2007, 08:24
|
|
|
Stary model - OK.
Nowy - sam nie wiem czy się śmiać czy płakać |
|
|
|
 |
matkrk1996 [Usunięty]
|
Wysłany: 02-02-2007, 16:38
|
|
|
Nie zdecydowanie macie racje ten który ja znalazłem jest naprawde znośny w porównaniu z tym co zrobili teraz ten najnowyszy model to jakaś totalna porażka kto im projektuje teraz te wozy, nie dawno wpadłem do salonu mitsubishi poogladać nowe wozy i mówiąć krótko robią sie coraz brzydsze a o ile jeszcze z zewnatrz da sie przeżyć to w środku wykończenie wnetrza jest juz totalnie do kitu te wzory tapicerek to chyba dzieci w przedszkolu im projektuja ale nowe concept cary niosa odrobine nadzieji że bedzie lepiej:D |
|
|
|
 |
Poler [Usunięty]
|
Wysłany: 02-02-2007, 23:59
|
|
|
Diamante w wersji australijskiej czyli Mitsubishi Magna jeździ nawet w policji
 |