Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Widzeliście nowe diamante??Co sądzicie??
Autor Wiadomość
matkrk1996
[Usunięty]

Wysłany: 31-01-2007, 22:56   Widzeliście nowe diamante??Co sądzicie??

Własnie przegladałem allegro i trafiłem na aukcje kolesia ktory ściagnał diamante z2003 z USA i szczerze powiedziawszy bryła moim zdaniem nie jest rewelacyjna taka typowa stylizacja na amerykanskie samochody typu pontiac co nie koniecznie dodaje urody autu.I brak typowego tzw rekiniego pyska w miśku to już jest skaza jednak bryła sigmy/diamante np1996 rok jak moja przykładowo, jest nieśmiertelna;]A wy co sądzicie na ten temat??wrzucam link wiec ogladnijcie i napiszcie co sadzicie??http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=162264342

grzess81
[Usunięty]

Wysłany: 01-02-2007, 10:34   

Piękna maszyna !!! Od dzisiaj to jest jedno z moich marzeń !!! :D

Poler
[Usunięty]

Wysłany: 02-02-2007, 02:39   

Ten który jest na aukcji to już nie jest najnowszy model. Ten jeszcze był ładny. Natomiast to co zrobili teraz to woła o pomstę do nieba. Poniżej foto najnowszego modelu:

McDoune 
Mitsumaniak
Czarny Mesjasz :)

Auto: RL1, EA5W; GC8 GT; V70T5
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 02-02-2007, 08:22   

widać inspiracje daewoo nubirą :shock:

:king: Zwycięzca Czwartej Edycji Typera Mitsumaniaków :king:

slo_mo
[Usunięty]

Wysłany: 02-02-2007, 08:24   

Stary model - OK.
Nowy - sam nie wiem czy się śmiać czy płakać :|

matkrk1996
[Usunięty]

Wysłany: 02-02-2007, 16:38   

Nie zdecydowanie macie racje ten który ja znalazłem jest naprawde znośny w porównaniu z tym co zrobili teraz ten najnowyszy model to jakaś totalna porażka kto im projektuje teraz te wozy, nie dawno wpadłem do salonu mitsubishi poogladać nowe wozy i mówiąć krótko robią sie coraz brzydsze a o ile jeszcze z zewnatrz da sie przeżyć to w środku wykończenie wnetrza jest juz totalnie do kitu te wzory tapicerek to chyba dzieci w przedszkolu im projektuja ale nowe concept cary niosa odrobine nadzieji że bedzie lepiej:D

Poler
[Usunięty]

Wysłany: 02-02-2007, 23:59   

Diamante w wersji australijskiej czyli Mitsubishi Magna jeździ nawet w policji

Odpowiedz do tematu