|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[E88A 2.5 4WD] Świeci się KONTROLKA 4WS |
Autor |
Wiadomość |
mitsu_pl
Forumowicz

Auto: Subaru Forester
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 25 razy Dołączył: 14 Lip 2007 Posty: 1301 Skąd: Grajewo
|
Wysłany: 21-12-2012, 00:18
|
|
|
Wszyc napisał/a: | nie ma rzeczy nie do zrobienia mitsu_pl to mały leń i mu nie było to potrzebne trzymam kciuki działaj |
Odezwał się duży leń...
[ Dodano: 21-12-2012, 00:22 ]
Doti napisał/a: | Wszyc napisał/a: | nie ma rzeczy nie do zrobienia mitsu_pl to mały leń i mu nie było to potrzebne trzymam kciuki działaj |
Pewnie, że wszystko zrobić się da. Jeszcze zobaczycie. HeHeHe wszyscy wydłubią 4WS, a mój jedyny rodzynek się ostanie. JA się nie dam!!!
Teraz naprawiam pompkę sprzęgła (bo jak to wiadomo zawsze się coś posypie w nieodpowiednim momencie), a po świętach dalej wracam do tematu 4WS Rozumiem, że jak mi się uda, to chyba jakiś puchar za wytrwałość dostanę |
Jak będziesz tak wytrwała jak Wszyc to figę dostaniesz! Ooo... My walczyliśmy z 4WS-em ponad rok czasu, nawet w 2 serwisach byliśmy... i nic... |
_________________ Subaru Forester SF FL - 2000r.
Subaru Forester SF - 1999r.
Subaru Outback BI - 2005r.
Mitsubishi Galant E88A 2.5 TT |
|
|
|
 |
Wojciech Bogacz
Mitsumaniak

Auto: Lancer C66A, Sigma Kombi
|
Wysłany: 21-12-2012, 13:40
|
|
|
Cytat: | HeHeHe wszyscy wydłubią 4WS, a mój jedyny rodzynek się ostanie. JA się nie dam!!! |
U mnie na razie działa więc jest nas dwoje |
_________________ Lancer 1,6 C66A
(Była) Nasza Sigma Kombi |
|
|
|
 |
Doti
Mitsumaniak

Auto: Galant
|
Wysłany: 21-12-2012, 18:39
|
|
|
mitsu_pl napisał/a: |
Jak będziesz tak wytrwała jak Wszyc to figę dostaniesz! Ooo... My walczyliśmy z 4WS-em ponad rok czasu, nawet w 2 serwisach byliśmy... i nic... |
To chyba nieodpowiedni serwis odwiedziłeś
Ja niestety jestem zdania, że pozbawianie tego auta czegoś co go wyróżnia od większości aut nie jest niczym fajnym. Dość długo szukałam takiej wersji galanta, by bez walki się poddać. A najgorsze jest to, że na dzień dzisiejszy jestem pewna, że wygram walkę z tym cholerstwem i już się ni9e mogę doczekać kiedy to udowodnię wszystkim niedowiarkom. Buziaczki |
|
|
|
 |
kaczka81s
Forumowicz

Auto: Był E88A jest Imprezka&BMW
Pomógł: 8 razy Dołączył: 14 Lut 2012 Posty: 651 Skąd: Pieniny
|
Wysłany: 23-05-2013, 01:12
|
|
|
Doti, zrobiłaś coś z 4WS czy nadal nie działa? |
|
|
|
 |
Doti
Mitsumaniak

|
Wysłany: 23-05-2013, 11:24
|
|
|
Jest OK (jednak da się zrobić), tyle że już tym autem nie jeżdżę, stoi i robi jako dawca, bo kupiłam dużo lepszy egzemplarz! |
|
|
|
 |
kaczka81s
Forumowicz

Auto: Był E88A jest Imprezka&BMW
Pomógł: 8 razy Dołączył: 14 Lut 2012 Posty: 651 Skąd: Pieniny
|
Wysłany: 23-05-2013, 14:57
|
|
|
Mogła byś coś więcej opisać, jakieś szczegóły. Ja po remoncie silnika muszę nowy olej wlać, a nie wiem czy uda mi się tył odpowietrzyć. Wszystko tam mam zardzewiałe, a na rozbiórkę jak na razie nie mam czasu(koniec wolnego), no i zastanawiam się czy nie zaślepić jak na razie. No chyba że nie ma tam jakiejś filozofii i udało by się to naprawić, bo jak na razie nie działa, ale kontrolka mi się nie świeciła. Będę wdzięczny za jakieś info. |
|
|
|
 |
Doti
Mitsumaniak

|
Wysłany: 24-05-2013, 09:40
|
|
|
Niestety jest to dość szeroki temat. Jednoznacznie bez diagnozy ciężko jest stwierdzić, co jest nie tak. U mnie sam system działał, ale miał jakąś usterkę, bo kontrolke wywalało i się niestety wspomaganie zacinało. Więcej tematu omówiliśmy już na prv. Obawiam się jednak, że bez "naocznych" oględzin się nie obejdze |
|
|
|
 |
|
|