Przesunięty przez: Hubeeert 24-02-2007, 11:33 |
Pajero gen II Opinie! |
Autor |
Wiadomość |
wooboodoo [Usunięty]
|
Wysłany: 17-01-2007, 18:35 Pajero gen II Opinie!
|
|
|
Jestem zainteresowany opiniami (wszelkimi) na temat tego smaochodu.
Chce sobie kupic jakis nietuzinkowy samochod. Interesuja mnie dwa typy samochodow. Albo sportowe albo terenowe(raczej nic pomiedzy). Ostatnio przychylam sie bardziej do opini, ze terenowka moze dac wiecej frajdy z jazdy niz samochod sportowy w moim przypadku(mam juz motor co dostarcza mi wrazen zwiazanych z przyspieszeniami, zakretami i predkosciami). w srod terenowek znalazlem wymieniony w temacie samochod o nazwie Pajero. Zastanawiam sie nad nim poniewaz jest chyba(tutaj bardzo licze na wasze opinie) najbardziej dla mnie. Lubie jazde po drodze i tu glownie bede sie poruszal samochodem. Jazda w terenie nie jest mi obca jednak w tym temacie jestem laikiem. Raz tylko bylem na rajdzie 4x4 jako pilot.
Najbardziej odpowiadalby mi Pajero 91-95r 2.5 Td
Interesuja mnie wasze opinie:
Wszystkie ogolne(takze te negatywne) na temat samochodu.
-awaryjnosc
-spalanie
-jak sie jezdzi w terenie/miescie
-koszta utrzymania
-awaryjnosc
-wszystko co mozecie powiedziec na temat tego auta
Czekam na wasze opinie....... |
|
|
|
 |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 115 razy Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 3775 Skąd: Warszawa
|
|
|
|
 |
slo_mo [Usunięty]
|
Wysłany: 18-01-2007, 10:25
|
|
|
Dodam tylko, że w najbliższym poniedziałkowym wydaniu Motoru będzie test tego Pajero. |
|
|
|
 |
wooboodoo [Usunięty]
|
Wysłany: 18-01-2007, 11:06
|
|
|
Gene: znalazlem ten temat, jednak on z zalozenia dotyczy wszystkich generacji Pajero a do tego przeradza sie w sprzeczke na temat wszystkich modeli Mitsu.
mnie zalezy na merytorycznej wiedzy uzytkownikow tych aut.
slo_mo: dzieki za info. Czy chodzi o Motor tygodnik ??? |
|
|
|
 |
slo_mo [Usunięty]
|
Wysłany: 18-01-2007, 11:43
|
|
|
wooboodoo napisał/a: | slo_mo: dzieki za info. Czy chodzi o Motor tygodnik ??? |
Tak. |
|
|
|
 |
Robson86
Forumowicz Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 216 razy Dołączył: 13 Sie 2006 Posty: 4858 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 18-01-2007, 17:01
|
|
|
wooboodoo napisał/a: | Najbardziej odpowiadalby mi Pajero 91-95r 2.5 Td |
czytales?????
Klik 1
klik 2
pozdroo |
_________________ Robson- Kielce
Mitsubishi Carisma GDI Elegance
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
PAJERO [Usunięty]
|
Wysłany: 03-02-2007, 02:32
|
|
|
mało mało mało otworzyłem nastepny temat :/ pewnie nikt sie nieodezwie lub odpisze to samo co tutaj nikt nie napisal ktore silniki sa naj naj ani nawet jakie wystepuja wszytskie pojemnosci w dislu czytalem wsyztsko co tutaj zostalo napisane przed napiseniem prosby o pomoc...mam nadzieje ze sie odezwie w koncu ktos ktyo sie zna i odpwie na mysle przed zakupem wazne pytania co kupic zeby sie nie psulo i jezdizlo w terenie i jakie wyposarzenie najlepiej powinno miec np elektryczne szyby nie bo sie psuja lub blokade mostu to tylko przyklad dzieki pozdrwawiam |
|
|
|
 |
cwoj [Usunięty]
|
Wysłany: 09-02-2007, 14:50
|
|
|
Witam
Jeżdzę rok Pajero 2.8TD, spalanie na trasie 10-13litrów w zależności od prędkości. Do 130 km/h bardzo dobrze się prowadzi. W terenie spisuje się niezle, do jazdy jeśli zamieżasz dużo jeździć obowiązkowo opony typowo terenowe. Jak będziesz szukał auta kupuj tylko z mechaniczną blokadą tylnego mostu, były wersje również z blokadą przedniego mostu. Blokada nie zaszkodzi a jak trzeba to jest. Co do wersji silników to w dieslu były 2.5TD (100KM) i 2.8TD (125KM), benzyny 3.0 i 3.5. |
|
|
|
 |
|