|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
OII w Norwegii. |
Autor |
Wiadomość |
loczek
Forumowicz
Auto: OutlanderII 2,2DID177KM,manual
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 14-07-2013, 14:14 OII w Norwegii.
|
|
|
Szanowni Koledzy.
Właśnie wróciłem z 12 dniowej podróży po Norweskich fiordach samochodem OII plus bagaż i cztery osoby na pokładzie. Przjechałem 3 tyś km, bez niespodzianek za strony auta. Chciałbym sie podzielić spostrzeżeniami z wycieczki.
Mistu Outlander II jest bardzo popularnym samochodem w Norwegii. Praktycznie codziennie widziałem na trasie przunajmniej kilka takich aut.
Drugie spostrzeżenia to fakt iż na drogach Norwegii codziennie spotykałem kilka nowych OIII co było dla mnie dużym zaskoczeniem, ponieważ w naszym kraju widziałem tylko 2-3 razy od początku sprzedaży.
Wydaje mi sie iż powodem tak duzej liczby outlanderów na drogach górzystej Norwegii sa własnie liczne góry i ciężkie zimy.
Pozdrawiam. |
Ostatnio zmieniony przez loczek 14-07-2013, 21:47, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
mitsu00
Mitsumaniak
Auto: VOLVO XC70 AWD '13
Kraj/Country: Sweden
Pomógł: 34 razy Dołączył: 10 Lut 2009 Posty: 4355 Skąd: Sztokholm, Szwecja
|
Wysłany: 14-07-2013, 14:54 Re: OII w Norwegii.
|
|
|
loczek napisał/a: | Szanowni Koledzy.
Właśnie wróciłem z 12 dniowej podrórzy po Norweskich fiordach samochodem OII plus bagaż i cztery osoby na pokładzie. Przjechałem 3 tyś km, bez niespodzianek za strony auta. Chciałbym sie podzielić spostrzeżeniami z wycieczki.
Mistu Outlander II jest bardzo popularnym samochodem w Norwegii. Praktycznie codziennie widziałem na trasie przunajmniej kilka takich aut.
Drugie spostrzeżenia to fakt iż na drogach Norwegii codziennie spotykałem kilka nowych OIII co było dla mnie dużym zaskoczeniem, ponieważ w naszym kraju widziałem tylko 2-3 razy od początku sprzedaży.
Wydaje mi sie iż powodem tak duzej liczby outlanderów na drogach górzystej Norwegii sa własnie liczne góry i ciężkie zimy.
Pozdrawiam. | W SE to samo. Outlanderow jak mrowkow |
_________________ Pozdrawiam
Dominik |
|
|
|
 |
DJ Fazi
Mitsumaniak Fan bulwarówek

Auto: był Outlander 2.0 DI-D
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 15 Lis 2010 Posty: 439 Skąd: Gdańsk