dywaniki gumowe ? |
Autor |
Wiadomość |
lukasz921
Mitsumaniak
Auto: Space Star 1.6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 26 Cze 2007 Posty: 186 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 26-01-2008, 23:02 dywaniki gumowe ?
|
|
|
Witam,
Poszukuję w miarę dobrze dopasowanych dywaników gumowych do swojego Lancera CK1. Jesli ktoś z szanownych grupowiczów ostatnio kupował to poproszę o podanie producenta i modelu dywaników lub jakiś link z allegro lub sklepów www.
Pozdrawiam
Lukasz921 |
|
|
|
 |
furman88 [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Sienek86 [Usunięty]
|
Wysłany: 17-02-2008, 19:43
|
|
|
Kupiłem ok 3 miesiące temu czarne korytkowe dywaniki w biedronce za 20 zł. 4 sztuki + 5 gratis.
Świetnie pasują i mają idealną wysokość krawędzi. Za taką kasę;) I nawet środkowy pasażer tylnej kanapy nie pobrudzi mi wykładzinki |
|
|
|
 |
Djinn [Usunięty]
|
Wysłany: 20-02-2008, 16:35
|
|
|
Sienek86 napisał/a: | Kupiłem ok 3 miesiące temu czarne korytkowe dywaniki w biedronce za 20 zł. 4 sztuki + 5 gratis.
Świetnie pasują i mają idealną wysokość krawędzi. Za taką kasę;) I nawet środkowy pasażer tylnej kanapy nie pobrudzi mi wykładzinki |
A byłbys w stanie strzelić jakąś fotke i wrzucić tutaj ? Jestem ciekaw jak to wyglada.
Moze pomimo konczacej sie zimy znalazlbym jakas Biedronke ..........
lukasz921 napisał/a: | Poszukuję w miarę dobrze dopasowanych dywaników gumowych do swojego Lancera CK1. Jesli ktoś z szanownych grupowiczów ostatnio kupował to poproszę o podanie producenta i modelu dywaników lub jakiś link z allegro lub sklepów www.
|
I jak ? znalazłeś coś ? Poleciłbyś jakieś ? |
|
|
|
 |
Sienek86 [Usunięty]
|
Wysłany: 20-02-2008, 17:58
|
|
|
Jutro jak nie zapomnę to cyknę fotki
[ Dodano: 01-03-2008, 15:07 ]
Troszkę nie miałem czasu;)
 |
|
|
|
 |
Djinn [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Sienek86 [Usunięty]
|
Wysłany: 29-04-2008, 00:12
|
|
|
Moje zdanie jest takie:
- gumowe dywaniki korytkowe - jeśli lubisz jak w aucie jest czysto, wyciągasz wysypujesz piach i z głowy
- dywaniki welurowe - jak chcesz mieć syf, gnój i zaparowane szyby
Nikt mnie nie przekona, że poza walorem ozdobnym dywaniki welurowe są w czymkolwiek lepsze. |
|
|
|
 |
krzychu
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 Int, Mazda CX-3
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 141 razy Dołączył: 21 Kwi 2008 Posty: 12607 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 29-04-2008, 15:59
|
|
|
No ale jak je zobaczylem na fotkach to dla samego wygladu bym sobie je kupil i ten napis
A co do parowania szyb jesli ktos garazuje to nie zna czegos takiego jak parowanie szyb. Co do uwalenia ich to mozna zawsze kupic na zime gumowe a na lato takie welurowe.
Krzychu |
|
|
|
 |
Djinn [Usunięty]
|
Wysłany: 29-04-2008, 16:32
|
|
|
krzychu napisał/a: | No ale jak je zobaczylem na fotkach to dla samego wygladu bym sobie je kupil i ten napis
A co do parowania szyb jesli ktos garazuje to nie zna czegos takiego jak parowanie szyb. Co do uwalenia ich to mozna zawsze kupic na zime gumowe a na lato takie welurowe.
Krzychu |
popieram w 100%. Dla mnie w tym przypadku liczy się walor estetyczny. Parowanie szyb za bardzo mi nie grozi, dbam o to. Poza tym mam klime, która odapruje szyby/ę w kilka (-naście) sekund.
Na zimę mam gumowe, szukam czegoś na lato a te z logo są całkiem niezłe. |
|
|
|
 |
firstmate
Mitsumaniak

Auto: Avance 2,5 V6
|
Wysłany: 08-05-2013, 20:55 Re: dywaniki gumowe ?
|
|
|
lukasz921 napisał/a: | Witam,
Poszukuję w miarę dobrze dopasowanych dywaników |
Hej. Postanowilem tutaj bo licze na Wasza pomoc. Odnosnie dywanow. Posiadam takowe na sprzedaz i teraz pyt, czy beda pasowaly do 96-02, niestety nie mam mozliwosci dopasowania, a Wam moze uda sie rozpoznac wciecia itp. Dziekuje
 |
_________________ ".... na zawsze z winyli"
 |
|
|
|
 |
nicram4
Forumowicz nicram4

Auto: Lancer 96' 1.3 GLX
|
Wysłany: 04-09-2013, 14:23
|
|
|
Witam. Do mojego lancera 96 kupiłem te oto http://allegro.pl/mitsubi...3462291951.html i powiem szczerze, bałem się że będą nie pasować. Pasują idealnie, jedyny mały minusik to lewy rant prawego , przedniego. Jak ktoś chce to mogę wstawić zdjęcia. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|