|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 04-05-2008, 01:38 |
[MSS ALL] AKCESORIA Nakładka na tylny zderzak |
Autor |
Wiadomość |
Grisza [Usunięty]
|
Wysłany: 19-01-2007, 14:53 [MSS ALL] AKCESORIA Nakładka na tylny zderzak
|
|
|
Witam po dłuższej przerwie. Poszukuję nakładki na tylny zderzek. Taka co by zabezpieczała go przed wkładaniem różnych rzeczy do bagażnika. Widziałem coś takiego raz jedyny w MSS na parkingu. Czy ktoś wie gdzie mogłbym kupić coś takiego??? |
Ostatnio zmieniony przez cns80 09-02-2009, 11:16, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
ps [Usunięty]
|
Wysłany: 25-01-2007, 23:22 nakładka
|
|
|
Nie wiem czy o to chodzi ale ja mam taką specjalną naklejkę z grubej folii samoprzylepnej. Kupiłem u Filipowicza w Krakowie. Coś koło 50 złotych. |
|
|
|
 |
Ya [Usunięty]
|
Wysłany: 26-01-2007, 01:39
|
|
|
ps napisał/a: | Nie wiem czy o to chodzi ale ja mam taką specjalną naklejkę z grubej folii samoprzylepnej. |
Czy mógłbyś wstawić fotkę tego czegoś Nie wiem czy o tym samym myślimy. Mam coś takiego, tyle, że zdarte w okropny sposób, może zafundował bym sobie nowe. |
|
|
|
 |
Grisza [Usunięty]
|
Wysłany: 26-01-2007, 08:15 Re: nakładka
|
|
|
ps napisał/a: | Nie wiem czy o to chodzi ale ja mam taką specjalną naklejkę z grubej folii samoprzylepnej. Kupiłem u Filipowicza w Krakowie. Coś koło 50 złotych. |
Widziałem to z daleka, więc nie wiem dokładnie z czego było zrobione. Ale gdybyś mógł foteczkę wstawic ... |
|
|
|
 |
smorak [Usunięty]
|
Wysłany: 14-02-2007, 13:03
|
|
|
Jeżeli chodzi o czarny pasek na górnej powierzchni zderzaka pod klapą bagażnika to jest nalepka z folii. Kupiłem taką w ASO na Puławskiej w Warszawie .Koszt ok 70 pln.
W komplecie jakiś detergent i łopatka do wyrównywania folii. Koszt wysoki , ale pies nie rysuje mi zderzaka jak wchodzi do bagażnika. |
|
|
|
 |
Grisza
Gość
|
Wysłany: 14-02-2007, 13:11
|
|
|
Gruba jakaś ta folia, czy taka najzwyklejsza??? |
|
|
|
 |
Gość
Gość
|
Wysłany: 15-02-2007, 13:57
|
|
|
Popytaj w ASO czy nie mają starego zderzaka (uszkodzonego), który i tak wyrzucają. Następnie wytnij tę część, która wygląda jak nakładka i będzie spełniała jej rolę, pomaluj na czarny mat dobrym (np.Dinitrolem - http://pyrmo.pl/) lakierem w spray'u, przyklej dobrą (najlepsze Wurtha) taśmą dwustronną do swojego zderzaka i masz nakładkę z prawdziwego zdarzenia.
Tak zrobiłem ponad 2 lata temu, do tej pory się trzyma,nie odbarwia i nie odkształca. A nawet najlepsza folia pod wpływem warunków atmosferycznych ulega zniekształceniom. |
|
|
|
 |
|
|