|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Gdzie zregenerować felgi |
Autor |
Wiadomość |
metzger
Mitsumaniak a.k.a Jedi
Auto: EA2A 4G63 '97
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-05-2013, 21:08
|
|
|
daboss, nie, felgi dałem do zakładu oddalonego 100m od mojego domu . Moje felgi były mocno zgniłe i miały dużo ubytków ale z efektu jestem więcej niż zadowolony. Za piaskowanie i malowanie zapłaciłem 200PLN, nie prostowałem felg, nie było potrzeby.
Zakład mieści się tutaj ... niestety nie mam numeru bo wszystko załatwiałem "na gębę" |
_________________ To, co nie istnieje, musimy czasem sami stworzyć w naszych marzeniach i snach i pozwolić im inspirować się do większego wysiłku.
Piszę poprawnie po polsku |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
|
Wysłany: 28-05-2013, 23:18
|
|
|
metzger, też tam swoje robiłem w zeszłym roku. Cena ta sama
Firma nazywa się Malmet. Telefon 58 303-96-76 |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
Mare
Mitsumaniak Mare

Auto: Red Dragon EA5A
|
Wysłany: 11-09-2013, 08:51
|
|
|
A ja w końcu po dlugimczasie i obiecankach cacankach również oddałem moje 15stki do renowacji właśnie tam gdzie chopaki z postów wyżej na leszczynową 28. Jestem więcej niż zadowolony
W pon o 16 oddane dzisiaj o 8 odebrane. Lodzio miodzio. Cena jak wyżej. Ale nakrętek już mi nie chcieli w kolor machnac. Trudno |
_________________ Capoeira e minha vida...
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=58533
 |
|
|
|
 |
maxell121
Nowy Forumowicz
Auto: Galant
|
Wysłany: 27-09-2013, 23:02
|
|
|
Felgi malowane proszkowo gdyby ktos był zainteresowany mozna pytać
[ Dodano: 04-12-2013, 19:20 ]
Próbki nowych kolorów, tytan w macie i połysku oraz jasny złoty metalic z porównaniem z subaru gold metalic
Rozpórka w chromie
 |
|
|
|
 |
|
|